Αθώος ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη - Του είχε κάνει μήνυση ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής

Αθώος ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη - Του είχε κάνει μήνυση ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής Facebook Twitter
0

Αθώο έκρινε το Μονομελές Πλημμελειδικείο Ιωαννίνων τον πατέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη σε βάρος του οποίου είχε καταθέσει μήνυση ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής για προσβολή της τιμής και όλως απλή σωματική βλάβη.

Η διαδικασία ήταν συνοπτική και οδήγησε στην αθώωση του Ανδρέα Γιακουμάκη.

Ο πρώην διευθυντής ζήτησε να ανακληθεί η μήνυση, όμως ο πατέρας του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη δεν δέχτηκε και η διαδικασία εξελίχθηκε. Ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής ρωτήθηκε από την έδρα εάν ζητάει συγνώμη για την υποβολή της μήνυσης και απάντησε καταφατικά.

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Γιακουμάκης υποστήριξε πως ποτέ δεν εκφράζεται με τον τρόπο που αναφέρεται στη μήνυση. Ο Ανδρέας Γιακουμάκης κατηγορήθηκε για προσβολή της τιμής του άλλου με λόγο από πρόθεση και πρόκληση σωματικής βλάβης από πρόθεση.

Σημειώνεται πως για την υπόθεση του άτυχου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη ο πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 6 μηνών, με τριετή αναστολή, για παράβαση καθήκοντος.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM