Απτόητο το φακελάκι - Συνελήφθη γυναικολόγος δημοσίου

Απτόητο το φακελάκι - Συνελήφθη γυναικολόγος δημοσίου Facebook Twitter
1


Για δωρολοψία συνελήφθη, από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, γυναικολόγος δημόσιου νοσοκομείου της Αττικής, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.


Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία ιδιώτη, σύμφωνα με την οποία ο γιατρός απαίτησε το ποσό των 650 ευρώ, προκειμένου να αναλάβει τον τοκετό της συζύγου του. Μετά τον τοκετό, σε προκαθορισμένη συνάντηση στα χειρουργεία του νοσοκομείου, ο γιατρός παρέλαβε από τον ιδιώτη το χρηματικό ποσό, το οποίο είχε προσημειωθεί.


Τότε επενέβησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων και συνέλαβαν το γυναικολόγο. Σε έρευνα στο χώρο των χειρουργείων βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο στην ψευδοροφή το προσημειωμένο χρηματικό ποσό, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα 500 ευρώ.


Ο γυναικολόγος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 7 ατόμων για υπερκοστολογήσεις σε κατασκευή στην Εγνατία Οδό

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 7 ατόμων για υπερκοστολογήσεις σε κατασκευή στην Εγνατία Οδό

Μετά από πολύμηνη δίκη, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης έκρινε ενόχους - χωρίς να τους αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό - συνολικά 7 από τους 15 κατηγορούμενους
LIFO NEWSROOM
Ειρήνη Μουρτζούκου: Για «αδίστακτη δράση» μιλά το κατηγορητήριο - Τι αναφέρει για τους θανάτους των βρεφών 

Ελλάδα / Ειρήνη Μουρτζούκου: Για «αδίστακτη δράση» μιλά το κατηγορητήριο - Τι αναφέρει για τους θανάτους των βρεφών 

Αποπειράθηκε τέσσερις φορές να αφαιρέσει τη ζωή ενός από τα δύο παιδιά της, αναφέρει μεταξύ άλλων το κατηγορητήριο - Η Ειρήνη Μουρτζούκου επέστρεψε στη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται μέχρι την απολογία της
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια