Αποφυλακίζεται η πρώην παίκτρια ριάλιτι που είχε συλληφθεί για διακίνηση ναρκωτικών

Αποφυλακίζεται η πρώην παίκτρια ριάλιτι που είχε συληφθεί για διακίνηση ναρκωτικών Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi.
0

Αποφυλακίζεται η πρώην παίκτρια ριάλιτι, που είχε συλληφθεί και προφυλακιστεί για διακίνηση περίπου 7,8 κιλών κοκαΐνης, με τη σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών. 

Την εξέλιξη γνωστοποίησε με ανακοίνωση το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια όπου σημειώνεται μεταξύ άλλων ότι «μαζί με τον συνάδελφό μας κ. Παντελή Κοκοτό, ο οποίος ήταν και ο αρχικός συνήγορός της, και με τη βοήθεια των συνεργατών του γραφείου μας συγκεντρώσαμε σειρά από αθωωτικά στοιχεία και σημαντικές μαρτυρίες ιδιαίτερα αξιόλογων προσώπων, οι οποίοι εξετάστηκαν από τον κ. Ανακριτή».

«Σήμερα, μετά και από σύμφωνη γνώμη του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών, ο οποίος πρότεινε να γίνει δεκτή η αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής της κρατήσεως, ο κ. τακτικός Ανακριτής αποφάσισε την αποφυλάκισή της», αναφέρει η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Όπως είναι γνωστό, μετά την προσωρινή κράτηση της κας Ε. Π., επειδή θεωρήθηκε ότι ήταν συγκάτοχος κοκαΐνης, ποσότητας 8 κιλών με τον μέλλοντα σύζυγο της Ρ.Δ., γνωστό ποδοσφαιριστή, ο επικεφαλής του γραφείου μας κος Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπισή της.

Μαζί με τον συνάδελφό μας κο Παντελή Κοκοτό, ο οποίος ήταν και ο αρχικός συνήγορός της, και με τη βοήθεια των συνεργατών του γραφείου μας συγκεντρώσαμε σειρά από αθωωτικά στοιχεία και σημαντικές μαρτυρίες ιδιαίτερα αξιόλογων προσώπων, οι οποίοι εξετάστηκαν από τον κο Ανακριτή και ακολούθως ζητήσαμε να δώσει η κα Π. συμπληρωματική απολογία και συγχρόνως καταθέσαμε αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής της κρατήσεως με περιοριστικούς όρους.

Σήμερα, μετά και από σύμφωνη γνώμη του κου Εισαγγελέως Πρωτοδικών, ο οποίος πρότεινε να γίνει δεκτή η αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής της κρατήσεως, ο κος τακτικός Ανακριτής αποφάσισε την αποφυλάκισή της.

Η κα Π., όπως είναι γνωστό, αρνείται κάθε συμμετοχή στην πράξη για την οποία κατηγορείται ο πρώην σύντροφός της και αυτό θα επιδιώξουμε να αποδείξουμε και στο Δικαστήριο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ