Αποφυλάκιση ζητά ο Ρέστης

Αποφυλάκιση ζητά ο Ρέστης Facebook Twitter
1

Αίτηση αποφυλάκισης υπέβαλε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ο εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης που προφυλακίστηκε ως ύποπτος φυγής για κατηγορίες που αφορούν επισφαλές δάνειο που χορήγησε η FB Bank.

O κατηγορούμενος ζητά από τους δικαστές του Συμβουλίου να άρουν την προσωρινή του κράτηση, τονίζοντας ότι πριν την απολογία του κατέβαλε το ποσό του επίμαχου δανείου, δηλαδή τα 5,8 εκατομμυρίων ευρώ, με τους νόμιμους τόκους και τα έξοδα, που στην δικογραφία φέρεται να ζημίωσε την τράπεζα FB.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, στην αίτηση του ο εφοπλιστής, επαναλαμβάνει ότι αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται αναφέροντας ότι δύο συνεργάτες του τον εξαπάτησαν ενώ υποστηρίζει ότι δεν είναι ύποπτος φυγής.

Επίσης τονίζει ότι ήδη έχει στραφεί δικαστικά σε βάρος του πρώην συνεργάτη του, που καταζητείται, τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για την ποινική εμπλοκή του στην υπόθεση του δανείου.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια