Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά και Ραφήνα λόγω ισχυρών ανέμων - Τα δρομολόγια που δεν εκτελούνται

Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά και Ραφήνα λόγω ισχυρών ανέμων - Αναλυτικά τα δρομολόγια που ακυρώνονται Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Ισχυροί άνεμοι, εντάσεως 5 έως 6 μποφόρ, που στα πελάγη φτάνουν τα 7 και τοπικά στο Αιγαίο τα 8 μποφόρ, κρατούν τα πλοία «δεμένα» σε αρκετά λιμάνια της χώρας, σήμερα, Σάββατο.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, ενώ τα συμβατικά πλοία πραγματοποιούν τα δρομολόγιά τους κατά την κρίση των πλοιάρχων και ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

Από το λιμάνι του Πειραιά δεν εκτελούνται τα δρομολόγια προς τις Κυκλάδες, ενώ από το λιμάνι της Ραφήνας έχουν ανασταλεί τα δρομολόγια προς 'Ανδρο, Τήνο και Μύκονο, με τα πλοία να εκτελούν δρομολόγια μόνο έως το Μαρμάρι.

Παράλληλα, κλειστή παραμένει η πορθμειακή γραμμή Πρίνου - Καβάλας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα καλούνται, πριν την αναχώρησή τους, να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τα τουριστικά πρακτορεία, προκειμένου να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις στα δρομολόγια.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΛΟΚΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ

Ελλάδα / Συστάσεις της αστυνομίας για την επιστροφή των εκδρομέων λόγω των αγροτικών μπλόκων - Πού εντοπίζονται προβλήματα

Οι οδηγοί καλούνται να ενημερώνονται για τις ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, καθώς και για τις προβλεπόμενες εναλλακτικές διαδρομές που μπορούν να ακολουθήσουν
THE LIFO TEAM