Άντρας της ΕΚΑΜ τράβηξε μόνος με σχοινί Boeing 737 στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

Άντρας της ΕΚΑΜ τράβηξε μόνος με σχοινί Boeing 737 στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος Facebook Twitter
1

Πραγματοποιήθηκε για τέταρτη χρονιά το Plane Pull για το Χαμόγελο του Παιδιού, στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά εκατοντάδες άτομα προσπάθησαν να κάνουν κάτι φαινομενικά ακατόρθωτο- να τραβήξουν για 20 ολόκληρα μέτρα ένα αεροπλάνο Boeing 737-400, με στόχο τη συγκέντρωση πόρων για τις δράσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Στο φετινό Plane Pull συμμετείχαν 14 ομάδες εργαζόμενων σε ιδιωτικές εταιρείες και φορείς, με στόχο να συγκεντρώσουν πόρους για τις δράσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού» στον τομέα της Υγείας.

Όπως επισήμανε ο πρόεδρος του οργανισμού, Κώστας Γιαννόπουλος, «για μία ακόμα χρονιά το αδύνατο έγινε δυνατό και ομάδες των 20 ατόμων, η κάθε μία, κατάφεραν να μετακινήσουν ένα Boeing. Με ενθουσιασμό, χαμόγελο και προπάντων με πίστη σε ένα κοινό όραμα, το χαμόγελο κάθε παιδιού, εκατοντάδες άνθρωποι συναντήθηκαν στην πίστα του αεροδρομίου και απέδειξαν με τον πιο έμπρακτο τρόπο ότι μόνο μέσω της συλλογικής προσπάθειας και της ένωσης δυνάμεων μπορούμε να καταφέρουμε το αδύνατο».

Άντρας της ΕΚΑΜ τράβηξε μόνος με σχοινί Boeing 737 στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος Facebook Twitter

Ωστόσο το highlight της φετινής διοργάνωσης ήταν ο Δημήτρης Ράλλης, μέλος της ομάδας ΕΚΑΜ της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος κατάφερε να τραβήξει το αεροσκάφος μόνος του.

Δείτε τα βίντεο από την προσπάθειά του:

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρουσάκης: Έρχεται κακοκαιρία Κυριακή και Δευτέρα - Δυνατοί νοτιάδες και πιθανό χάλάζι

Ελλάδα / Μαρουσάκης: Έρχεται κακοκαιρία Κυριακή και Δευτέρα - Δυνατοί νοτιάδες και πιθανό χάλάζι

Δεν αποκλείεται το κύμα κακοκαιρίας να αφήσει μεγάλους όγκους νερού, χαλαζοπτώσεις, κεραυνούς και δυνατούς νοτιάδες - Ίσως να έχουμε προβλήματα σε δυτική, κεντρική και νότια Ελλάδα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια