Αντώνης Χρυσουλάκης: Την Πέμπτη στη Ριτσώνα το «τελευταίο αντίο» στον δημοσιογράφο

Αντώνης Χρυσουλάκης: Την Πέμπτη στη Ριτσώνα το «τελευταίο αντίο» στον δημοσιογράφο Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook
0

Την Πέμπτη στη Ριστώνα φίλοι και συγγενείς θα αποχαιρετίσουν τον δημοσιογράφο Αντώνη Χρυσουλάκη, που βρέθηκε νεκρός όταν ξέσπασε φωτιά μέσα στο διαμέρισμά του.

Η τελετή για το τελευταίο αντίο στον Αντώνη Χρυσουλάκη θα γίνει στις 11 το πρωί στη Ριτσώνα όπου και θα ακολουθήσει αποτέφρωση στις 12:40.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης Χρυσουλάκης, δημοσιογράφος των Παραπολιτικών βρέθηκε νεκρός μετά από φωτιά που ξέσπασε στον διαμέρισμά του.

Ο Αντώνης Χρυσουλάκης κάλυπτε το αστυνομικό ρεπορτάζ για την εφημερίδα, την ιστοσελίδα και το ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών». 

«Ο Αντώνης είχε αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους αστυνομικούς συντάκτες της νέας γενιάς δημοσιογράφων, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και τεκμηριωμένη πληροφόρηση. Στενάχωρα ξημέρωσε η σημερινή ημέρα για τον όμιλο των Παραπολιτικών, καθώς ένα ιδιαίτερα αγαπητό και πολύ δραστήριο μέλος του έφυγε από τη ζωή», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, γύρω στις 8.00 το πρωί, το κέντρο επιχειρήσεων δέχτηκε κλήση για πυρκαγιά στο συγκριμένο διαμέρισμα. Όταν έφτασαν εκεί οι πυροσβέστες η φωτιά είχε σβήσει από μόνη της, ενώ ήταν ήδη στο διαμέρισμα οι γονείς του δημοσιογράφου οι οποίοι ήταν σε κατάσταση σοκ.

Ο 37χρονος βρέθηκε πεσμένος πίσω από την είσοδο του διαμερίσματος, χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ είχε κληθεί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Με βάση την πρώτη αυτοψία στον χώρο διαπιστώθηκε ότι η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα, από μαγειρικό σκεύος στην ηλεκτρική κουζίνα, όπου ήταν ανοιχτό το μάτι. Η φωτιά δεν επεκτάθηκε σε άλλα δωμάτια, αλλά υπήρχε πολύ μεγάλη ρύπανση από τους καπνούς, που δεν είχαν έξοδο διαφυγής καθώς το διαμέρισμα ήταν ερμητικά κλειστό.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κατέθεσε ο αστυνομικός για την «εισβολή» στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου

Ελλάδα / Η κατάθεση του αστυνομικού για την εισβολή στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα

«Κατέρρευσε από τη φόρτιση» η Σοφία Πολυζωγοπούλου - «Γιατί παίρνεις το μέρος του ενώ τα έχεις πάθει κι εσύ;» ρώτησε την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα
NEWSROOM