Το «αντίο» του Τσιόδρα στον Μανώλη Γλέζο - ΒΙΝΤΕΟ

Το «αντίο» του Τσιόδρα στον Μανώλη Γλέζο - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Το δικό του μήνυμα για τον θάνατο του Μανώλη Γλέζου απηύθυνε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας, κατά την τακτική ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας. 

«Θέλω να απευθύνω κι εγώ, με όλους τους Έλληνες, τον χαιρετισμό στον άνθρωπο που ήταν ο πρώτος ήρωας της Εθνικής Αντίστασης και με το κατέβασμα της σβάστικας από την Ακρόπολη έδωσε το μήνυμα του αγώνα για την ελευθερία σε όλη τη σκλαβωμένη Ευρώπη. 

»Δεν θα ξεχάσω την ειλικρινή συζήτηση που είχα μαζί του πριν από μερικά χρόνια σε μια εντελώς τυχαία αλλά ευεργετική για μένα συνάντηση. Ας αντιμετωπίσουμε ηρωικά αυτή την πάλη με τον αόρατο εχθρό». 

 
Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα 200 κιλά κοκαΐνης στην Ισπανία οδήγησε στις δολοφονίες σε Βάρη - Κέρκυρα το 2020

Ελλάδα / Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα: Τα 200 κιλά κοκαΐνης στην Ισπανία και οι δολοφονίες σε Βάρη - Κέρκυρα το 2020

Δύο εκατ. κόστισε η διπλή δολοφονία στη Βάρη το 2020 - Για 60 ανθρωποκτονίες σε όλη την Ευρώπη κατηγορούνται οι εμπλεκόμενοι μαφιόζοι
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ο Τσιόρδας έδειξε ότι είναι ΚΑΙ πολίτης.Και όπως όλοι οι αξιόλογοι άνθρωποι, ξέρει να σέβεται ακομπλεξάριστα τους σημαντικούς αφενός και - αφ' ετέρου -, έχει το θάρρος της γνώμης του να το πει αυτό στο Πανελλήνιο, στα πλαίσια μιας τελείως άλλου σκοπού διαδικασίας.