ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

Ανοιχτά την Κυριακή σούπερ μάρκετ, καταστήματα και κομμωτήρια: Το ωράριο λειτουργίας

Σούπερ μάρκετ, καταστήματα, κομμωτήρια: Πώς θα λειτουργήσουν την Κυριακή Facebook Twitter
PIXABAY
0

Ανοιχτά θα παραμείνουν τα εμπορικά καταστήματα, τα σούπερ μάρκετ και τα κομμωτήρια στις 9 Μαΐου, την πρώτη Κυριακή των ενδιάμεσων εαρινών εκπτώσεων.

Το προτεινόμενο ωράριο που προτείνει ο εμπορικός σύλλογος για τις Κυριακές είναι 11:00 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα.

Εκπτώσεις στα καταστήματα έως και 70%

Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του Μαΐου, λόγω της αργίας του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς, ξεκίνησαν από την Τετάρτη 5 του μηνός και θα λήξουν το Σάββατο στις 15.

Η Κυριακή, 9 Μαΐου είναι ουσιαστικά η πρώτη Κυριακή των ενδιάμεσων εαρινών εκπτώσεων που μπορούν να λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα, καθώς ημερολογιακά η πρώτη Κυριακή ήταν η Κυριακή του Πάσχα.

Ο εμπορικός κόσμος έχει μεγάλες προσδοκίες από αυτή την εκπτωτική περίοδο και τα καταστήματα διαφημίζουν μεγάλες εκπτώσεις που σε κάποιες περιπτώσεις φτάνουν μέχρι και το 70%.

Οι εμπορικοί σύλλογοι με ανακοινώσεις τους υπενθυμίζουν, ότι κατά την διάρκεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς (συνήθως διαγραμμένης) και της νέας μειωμένης τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Πώς πηγαίνουμε κομμωτήριο

Η μετακίνηση για το ραντεβού στο κομμωτήριο γίνεται με αποστολή sms στο 13033 με την επιλογή 6 ή με την αντίστοιχη γνωστή γραπτή βεβαίωση (τύπου Β) και με το σχετικό αποδεικτικό του ραντεβού (SMS ή email) από τον πάροχο της υπηρεσίας.

Πώς πηγαίνουμε στα καταστήματα

Οι καταναλωτές που επιθυμούν να επισκεφθούν κάποιο εμπορικό κατάστημα θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού και να αποστείλουν SMS στο 13032 με τα στοιχεία τους, ενώ υπενθυμίζεται, ότι έχουν στη διάθεσή τους συνολικά 3 ώρες για να ολοκληρώσουν τις αγορές τους.

Πώς πηγαίνουμε στα σούπερ μάρκετ

Οι καταναλωτές για να μεταβούν σε σούπερ μάρκετ θα πρέπει να αποστείλουν SMS στο 13033 με κωδικό 2.

Ελλάδα
0

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ