Ανοίγει αύριο το φαράγγι της Σαμαριάς

Φαράγγι Σαμαριάς: Ανοίγει αύριο χωρίς υπεύθυνη δήλωση Facebook Twitter
Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Επισκέψιμο για τον κόσμο θα είναι από αύριο το φαράγγι της Σαμαριάς μετά από 11 ημέρες χωρίς να χρειάζεται να συμπληρώσουν καμία υπεύθυνη δήλωση.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΦΥΠΕΚΑ, τονίζεται ότι το Φαράγγι της Σαμαριάς θα λειτουργεί κανονικά χωρίς να χρειάζεται κάποια υπογραφή από τους πολίτες ότι βρίσκονται στον συγκεκριμένο χώρο με δική τους ευθύνη. 

«Σε συνέχεια των αυτοψιών που πραγματοποιήθηκαν στο Φαράγγι της Σαμαριάς, την 21η Αυγούστου από την Περιφερειακή Μονάδα Κρήτης της Ελληνικής Αρχής Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (Ε.Α.Γ.Μ.Ε.) και την 22α Αυγούστου από την επιστημονική ομάδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών με επικεφαλής τον Καθ. κο. Λέκκα, κατόπιν αιτήματος του Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α. και παρουσία των στελεχών του, προέκυψε ότι  τα επίπεδα ασφαλείας έχουν επανέλθει στα προ του σεισμού της 13ης Αυγούστου» αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση για το φαράγγι της Σαμαριάς. 

«Παράλληλα, τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε καθαρισμός του μονοπατιού από λιθοπτώσεις και το μονοπάτι είναι πλήρως προσβάσιμο. Κατόπιν των ανωτέρω, ο Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α. ενημερώνει ότι το φαράγγι της Σαμαριάς θα είναι προσβάσιμο για τους επισκέπτες από Πέμπτη 24 Αυγούστου, χωρίς την παροχή ατομικής υπεύθυνης δήλωσης» καταλήγει η ανακοίνωση. 

Φαράγγι Σαμαριάς: Ανοίγει αύριο χωρίς υπεύθυνη δήλωση Facebook Twitter

Με πληροφορίες από ΕΡΤ


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ