Αναζητείται στρατόπεδο για να φυλακιστούν οφειλέτες

Αναζητείται στρατόπεδο για να φυλακιστούν οφειλέτες Facebook Twitter
0

Στρατόπεδο εντός της Αττικής για να μετατραπεί σε κέντρο κράτησης οφειλετών αναζητά το υπουργείο Δικαιοσύνης, σύμφωνα με τον υφυπουργό Κ. Καραγκούνη.

 «Πρέπει να βρούμε νέους χώρους - στα αγροτικά καταστήματα κράτησης γι’ αυτούς που έχουν ποινές μέχρι 2 έτη και έχουν διαπράξει οικονομικά εγκλήματα», είπε ο υφυπουργός και επέρριψε ευθύνες για την κατάσταση στις φυλακές στους αλλοδαπούς λέγοντας  «αν δεν τους είχαμε, για τους Έλληνες έφταναν οι φυλακές και περίσσευαν, αλλά έχουμε να καλύψουμε και 80%της λαθρομετανάστευσης».

Ανακοίνωσε ακόμη ότι βρίσκεται σε νέα διαπραγμάτευση με την Αλβανία, προκειμένου να επιστραφούν κρατούμενοι στη γείτονα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιδράσεις για τις επικείμενες συγχωνεύσεις τμημάτων στο 36ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

Ελλάδα / Αντιδράσεις για τις επικείμενες συγχωνεύσεις τμημάτων στο 36ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

Οι γονείς εκφράζουν την πλήρη αντίθεσή τους, επισημαίνοντας ότι η απόφαση ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά τη λειτουργία του σχολείου και τη μαθησιακή πορεία των παιδιών
LIFO NEWSROOM