Αναλυτικά οι κινητοποιήσεις στα ΜΜΜ

Αναλυτικά οι κινητοποιήσεις στα ΜΜΜ Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΦΩΤΗΣ Γ. ΠΛΕΓΑΣ
0

Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ θα μείνει η πρωτεύουσα από τις 9.00 σήμερα το βράδυ μέχρι το τέλος της βάρδιας καθώς οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους κατά του ενδεχόμενου ιδιωτικοποίησης των αστικών συγκοινωνιών μετά την ένταξή τους στο υπερταμείο. Επίσης με τρίωρες στάσεις εργασίας σε κάθε βάρδια συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ.

Ειδικότερα:

- Δεν θα κινούνται τρένα και προαστιακός από τη 1.00 το μεσημέρι έως 4.00 το απόγευμα, από τις 9.00 το βράδυ έως 12.00 τα μεσάνυχτα και από τις 5.00 έως 8.00 το πρωί σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη.

- Κατά τη διάρκεια των στάσεων εργασίας και της απεργίας των σιδηροδρομικών, δεν θα κυκλοφορούν οι συρμοί του μετρό από τον σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας» έως το αεροδρόμιο.

Αύριο στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι σε Μετρό, Ηλεκτρικό και ΤΡΑΜ από τις 12 το μεσημέρι ως τις 5 το απόγευμα.

Επίσης από τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας ξεκινούν πενθήμερη απεργία η οποία θα λήξει τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 24 Ιουνίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ