Ανακύκλωση συσκευών: Αναρτήθηκαν οι αρχικοί πίνακες με τους δικαιούχους

Ανακύκλωση συσκευών: Αναρτήθηκαν οι αρχικοί πίνακες κατάταξης- Η διαδικασία των ενστάσεων Facebook Twitter
0

Περισσότερες από 879.000 αιτήσεις υποβλήθηκαν για το πρόγραμμα ανακύκλωσης συσκευών και σήμερα αναρτήθηκαν οι αρχικοί πίνακες κατάταξης. 

Στο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω- Αλλάζω Συσκευή» υποβλήθηκαν συνολικά 879.026 ολοκληρωμένες αιτήσεις σε όλη την Ελλάδα, από τις οποίες οι 149.948 κατατάσσονται στις «καταρχήν επιλέξιμες», ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. 

Από σήμερα, Πέμπτη, οι αρχικοί πίνακες κατάταξης είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του προγράμματος, στην ενότητα «αποτελέσματα αξιολόγησης». 

Οι αιτούντες έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν ενστάσεις ηλεκτρονικά, στην ίδια ιστοσελίδα, μέσα από τη «Φόρμα Υποβολής Ενστάσεων», η οποία βρίσκεται στην ενότητα «Επικοινωνία». Οι ενστάσεις θα υποβάλλονται εντός επτά ημερολογιακών ημερών από την επομένη της ανακοίνωσης των προσωρινών αποτελεσμάτων. 

Η «Φόρμα Υποβολής Ενστάσεων» θα είναι ενεργή από τις 22 έως τις 28 Ιουλίου. Για να είναι δυνατή η εξέταση της ένστασης θα πρέπει απαραιτήτως να περιλαμβάνει:

  • Τον μοναδικό κωδικό της αίτησης που υποβλήθηκε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος, για λόγους ταυτοποίησης.
  • Το ΑΦΜ του αιτούντα.
  • Την τεκμηρίωση τυχόν λάθους υπολογισμού και την επισύναψη των αντίστοιχων τεκμηρίων.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των ενστάσεων, θα αναρτηθούν οι τελικοί πίνακες των δικαιούχων. Παράλληλα, το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοίνωσε ότι θα εξεταστεί το ενδεχόμενο αύξησης του προϋπολογισμού του προγράμματος, για να δοθεί η δυνατότητα σε περισσότερους δικαιούχους να αντικαταστήσουν παλιές συσκευές. Υπενθυμίζεται ότι η ανακύκλωση αφορά ψυγεία, καταψύκτες και κλιματιστικά.
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ