Ανακοινώσεις από τον Χαρδαλιά αύριο: Για την αγορά και Γυμνάσια-Λύκεια

Ανακοινώσεις από τον Χαρδαλιά αύριο: Για την αγορά και Γυμνάσια-Λύκεια Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ανακοινώσεις σχετικά με τα σχέδια για την αγορά και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση θα κάνει το απόγευμα της Παρασκευής ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Η επιτροπή των ειδικών ήδη ενημέρωσε την κυβέρνηση ότι ισχύει κανονικά η εισήγησή της για το άνοιγμα των νηπιαγωγείων, των δημοτικών και των σχολείων ειδικής αγωγής τη Δευτέρα (11/1). Εξάλλου, το υπουργείο Παιδείας εξέδωσε νέα ανακοίνωση σήμερα, υπενθυμίζοντας τη σχετική απόφαση.

Η αυριανή σύσκεψη των ειδικών θα αφορά τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και όλους τους τομείς της αγοράς που ανεστάλη η λειτουργία τους αυτή την εβδομάδα, λόγω του νέου lockdown, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές που μίλησαν στη LiFO.

Κατά τη διάρκεια της αυριανής σύσκεψης θα αξιολογηθεί το πλαίσιο λειτουργίας τους και στις 18:00 θα γίνουν ανακοινώσεις από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Σε ό,τι αφορά στα σχολεία, από την Παρασκευή οι μαθητές των Γυμνασίων και των Λυκείων ξεκινούν ξανά μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης, σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανυσηχητική έρευνα για τους 16χρονους στην Ελλάδα - Ουσίες, κάπνισμα και τζόγος στα ύψη

Ελλάδα / Ανησυχητική έρευνα για τους 16χρονους στην Ελλάδα - Ουσίες, κάπνισμα και τζόγος στα ύψη

Υψηλά είναι και τα ποσοστά εθισμού στα social media, σύμφωνα με την έρευνα ESPAD 2024, που πραγματοποιείται σε 37 χώρες σε συνεργασία με τον Οργανισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα Ναρκωτικά
LIFO NEWSROOM
28η Οκτωβρίου: Τα μέτρα της Τροχαίας σε όλη την επικράτεια - Για ποια οχήματα απαγορεύεται η κυκλοφορία

Ελλάδα / 28η Οκτωβρίου: Τα μέτρα της Τροχαίας σε όλη την επικράτεια - Για ποια οχήματα απαγορεύεται η κυκλοφορία

Τα μέτρα που ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ θα τεθούν σε ισχύ από Παρασκευή 24 έως και Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2025, για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων
LIFO NEWSROOM