Στον «αέρα» έχει βρεθεί ξανά το click away, καθώς προς το παρόν παραμένει άγνωστο πότε θα κριθεί ασφαλές να ανοίξουν εκ νέου τα εμπορικά καταστήματα. 

 

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ανακοινώνοντας την επιστροφή της χώρας σε καθεστώς αυστηρού lockdown από τις 3 έως τις 11 Ιανουαρίου είχε αναφέρει πως όλες οι δραστηριότητες, οι οποίες ανεστάλησαν θα επανέλθουν με το πέρας αυτής της εβδομάδας.

 

Ωστόσο, η συνεδρίαση με τους λοιμωξιολόγους και τα στελέχη του υπουργείου, που επρόκειτο να γίνει το σήμερα μεσημέρι, μετατέθηκε για αύριο, Παρασκευή.

 

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, που επικαλείται ο ΣΚΑΪ, η αναβολή αποφασίστηκε προκειμένου να ενσωματωθούν και να ληφθούν υπ' όψιν και τα τελευταία επιδημιολογικά στοιχεία πρoτού ληφθούν τελικές αποφάσεις τόσο για το Click Away όσο και για τις υπόλοιπες δραστηριότητες.

 

Πρόθεση της κυβέρνησης είναι το Click Away να επαναλειτουργήσει από την ερχόμενη Δευτέρα.

 

Σε κάθε περίπτωση πρακτικές αγοράς όπως το «click in shop», θεωρείται πως μετατίθενται χρονικά ενώ οι τελικές αποφάσεις οπωσδήποτε θα παρθούν στην βάση της εισήγησης της επιτροπής των λοιμωξιολόγων.