Αναβλήθηκε η δίκη των τεσσάρων κατοίκων της Ιερισσού

Αναβλήθηκε η δίκη των τεσσάρων κατοίκων της Ιερισσού Facebook Twitter
0

Για τον Φεβρουάριο του 2014 αναβλήθηκε η δίκη των τεσσάρων κατοίκων της Ιερισσού, οι οποίοι είχαν συλληφθεί κατά τη διάρκεια αστυνομικής επέμβασης που έγινε πριν από μερικές ημέρες, στο χωριό της βόρειας Χαλκιδικής.

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης στο Πλημμελειοδικείο Πολυγύρου, οι συνήγοροι υπεράσπισης των τεσσάρων κατηγορούμενων ζήτησαν αναβολή, καθώς υποστήριξαν ότι δεν είχαν στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία της δικογραφίας. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στα σπίτια των κατηγορουμένων εντοπίστηκαν κυνηγετικά όπλα, τα οποία δεν είχαν δηλωθεί στις αρχές, κροτίδες και ραδιοπομποί.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης στην Ιερισσό είχαν σημειωθεί σοβαρά επεισόδια, μεταξύ των αστυνομικών δυνάμεων και των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι αντιτίθενται στην επένδυση εξόρυξης χρυσού.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΡΙΒΑ

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Απολογούνται δύο αστυνομικοί - Στο εδώλιο και ο σκοπός

Οι γονείς της Κυριακής Γρίβα σχολίασαν την εξέλιξη της υπόθεσης - Οι αστυνομικοί αντιμέτωποι με το κακούργημα της θανατηφόρας έκθεσης από υπόχρεο πρόσωπο διά παραλείψεως
LIFO NEWSROOM