Αμοργός: Λιγοστεύουν οι ελπίδες για τον 59χρονο - «Προσευχηθείτε για εμάς» λέει η σύντροφός του

Αμοργός: Λιγοστεύουν οι ελπίδες για τον 59χρονο - «Προσευχηθείτε για εμάς» λέει η σύντροφός του Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου από την Αμοργό / EUROKINISSI
0

Συνεχίζονται για 12η συνεχόμενη ημέρα στην Αμοργό, οι έρευνες για τον εντοπισμό του 59χρονου Ελληνοαμερικανού τουρίστα, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του.

Ο δήμαρχος του νησιού κάνει λόγο για έναν άνθρωπο που ήξερε τα μονοπάτια καθώς έρχεται χρόνια για διακοπές στην Αμοργό, όμως από τις 11 Ιουνίου, δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το που μπορεί να βρίσκεται. Σε νέα ανάρτησή της στο Facebook, η σύντροφός του Άλμπερτ Κάλιμπερτ, η οποία βρίσκεται στο νησί και συμμετέχει στις έρευνες, απευθύνθηκε στον κόσμο, ζητώντας να προσευχηθούν για εκείνους.

«Προσευχηθείτε για εμάς. Πάλι έξω ψάχνοντας τον Άλμπερτ» ανέφερε σε ανάρτησή της νωρίτερα σήμερα, ενώ το βράδυ του Σαββάτου είχε αναρτήσει μία αγιογραφία του Άγιου Φανούριου, σημειώνοντας «προσθέτω αυτό στις προσευχές μου για να τον βρούμε.

Αμοργός: Λιγοστεύουν οι ελπίδες για τον 59χρονο - «Προσευχηθείτε για εμάς» λέει η σύντροφός του Facebook Twitter
Η ανάρτηση της συντρόφου του στο Facebook / EUROKINISSI
Αμοργός: Λιγοστεύουν οι ελπίδες για τον 59χρονο - «Προσευχηθείτε για εμάς» λέει η σύντροφός του Facebook Twitter
Η ανάρτηση της συντρόφου του στο Facebook / EUROKINISSI

Υπενθυμίζεται πως ο 59χρονος Άλμπερτ Κάλιμπετ, ξεκίνησε για πεζοπορία στο νησί της Αμοργού όπου έκανε διακοπές στις 7 το πρωί της Τρίτης 11 Ιουνίου. Τέσσερις ώρες αργότερα, καθώς δεν είχε επιστρέψει, ο φίλος του με τον οποίο έκαναν μαζί διακοπές προχώρησε στη δήλωση εξαφάνισής του και έκτοτε αγνοείται.

Στις έρευνες εντοπισμού του, επιχειρούν δύο κλιμάκια, ένα της τοπικής αστυνομίας και ένα από τη Νάξο, ενώ υπάρχει ένας πραγματογνώμονας με δύο σκυλιά. Στις έρευνες συμμετέχουν και η σύντροφός του, που ήρθε στη χώρα συνοδευόμενη από τον αδελφό του, δύο μέλη της ομάδας έρευνας και διάσωσης της κομητείας του Λος Άντζελες και επαγγελματίες έρευνας και διάσωσης από την Καλιφόρνια.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

Ελλάδα / Ασφάλιση ΙΧ για φυσικές καταστροφές: «Υποχρεωτική» από σήμερα - Τι πρέπει να κάνουν οι οδηγοί

Στις φυσικές καταστροφές περιλαμβάνονται οι πλημμύρες, οι πυρκαγιές και ακραία καιρικά φαινόμενα - Τι ισχύει για όσους δεν επιθυμούν τη συγκεκριμένη ασφαλιστική κάλυψη
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: Περισσότερες από 20 προσαγωγές και μία σύλληψη μετά την διαμαρτυρία για την ακρίβεια σε σούπερ μάρκετ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Περισσότερες από 20 προσαγωγές και μία σύλληψη μετά την διαμαρτυρία για την ακρίβεια σε σούπερ μάρκετ

Σύμφωνα με την αστυνομία παρακωλύθηκε η ομαλή λειτουργία της επιχείρησης, αφού δεν επέτρεπαν στον κόσμο εντός του μαγαζιού να προβεί στις αγορές του
LIFO NEWSROOM