Αλμυρός - Τραγωδία στο λούνα παρκ: Τι έδειξε το πόρισμα για τον θάνατο της 13χρονης

Αλμυρός - Τραγωδία στο λούνα παρκ: Τι έδειξε το πόρισμα για τον θάνατο της 13χρονης Facebook Twitter
0

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως, για το δυστύχημα σε λούνα παρκ του Αλμυρού, που κόστισε τη ζωή σε ένα 13χρονο κορίτσι τον Αύγουστο. 


Σύμφωνα με στοιχεία από το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός Star, οι εμπειρογνώμονες αναφέρουν πως για το δυστύχημα φταίει ο χειριστής και η υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει.

Το πόρισμα παραδόθηκε στις αρχές και μεταξύ άλλων αναφέρεται πως η μαθήτρια εκτοξεύθηκε από τη θέση της, πριν τραυματιστεί θανάσιμα. Η εισαγγελία Βόλου θα εξετάσει τώρα όλα τα στοιχεία, προκειμένου να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για τον θάνατο της 13χρονης.

«Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα το μηχάνημα φταίει γιατί το είχαν δηλώσει 15 ίππων αλλά ήταν 123,6 και ήταν και μεθυσμένος ο χειριστής. Aν δεν το σταματούσε κάποιος άνθρωπος θα έφευγαν και άλλα παιδιά. Δεν το σταμάτησε ο χειριστής», δήλωσε η μητέρα της 13χρονης.

«Έχει φύγει ένα κομμάτι από το σώμα μου», λέει η μητέρα της 13χρονης Σεραΐνα, που πριν από τέσσερις μήνες έχασε την ζωή της σε λούνα παρκ, όταν εκσφενδονίστηκε από το «χαλί». «Τι γιορτές να κάνουμε; Χωρίς το κορίτσι μας. Και η απουσία αισθητή. Καμιά φορά την άλλη μου την κόρη τη φωνάζω Σεραΐνα. 13 χρονών, 1,75, να μπαίνει μέσα και να δίνει ζωή στο σπίτι. Όλες οι μέρες δύσκολες αλλά και αυτές ακόμα πιο πολύ. Να σας πω την αλήθεια νομίζω ότι έχει φύγει κομμάτι από πάνω μου, ότι έχει φύγει από το σώμα μου κομμάτι», δήλωσε η γυναίκα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Αλμυρός - Τραγωδία στο λούνα παρκ: Τι έδειξε το πόρισμα για τον θάνατο της 13χρονης Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ