Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Είχα μια αδιαθεσία, δεν υπάρχει εγκεφαλικό

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Δεν υπάρχει εγκεφαλικό, είχα μια αδιαθεσία Facebook Twitter
Αλέξανδρος Λυκουρέζος/ NDP
0

Ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε για τα όσα γράφτηκαν σχετικά με την περιπέτεια της υγείας του, τονίζοντας πως δεν έχει υποστεί εγκεφαλικό όπως έγινε αρχικά γνωστό.

«Δόξα τω Θεώ, είμαι καλά. Χθες αισθάνθηκα μια έντονη αδιαθεσία και έναν ισχυρό πονοκέφαλο, οπότε έκρινα αναγκαίο και σκόπιμο να πάω στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί με εξετάσεις ποια είναι η κατάσταση. Ευτυχώς όλα είναι καλά» δήλωσε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στο «Buongiorno».

«Έγιναν οι εξετάσεις χθες, θετικά είναι τα αποτελέσματα. Θα μείνω και σήμερα για να ολοκληρωθεί ο κύκλος των εξετάσεων και ελπίζω αύριο να πάρω εξιτήριο. Δεν υπάρχει εγκεφαλικό, όχι. Ήταν μια υπερβολική και ανακριβής πληροφορία. Κοντά μου είναι η σύντροφος μου και τα παιδιά μου» πρόσθεσε.

 
 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM