Ακινητοποιημένα σήμερα λεωφορεία και τρόλεϊ στην Αθήνα

Ακινητοποιημένα σήμερα λεωφορεία και τρόλεϊ στην Αθήνα Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου EUROKINISSI
0

Χειρόφρενο τραβούν λεωφορεία και τρόλεϊ σήμερα, λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει οι εργαζόμενοι.

Το συνδικάτο προκήρυξε την απεργία αντιδρώντας στην παράταση της σύμβασης του οργανισμού με τα ΚΤΕΛ, για άλλον ένα χρόνο. 

«Είναι αδιανόητο, χωρίς καμία ενημέρωση των εργαζομένων, να γίνεται “σχεδιασμός” του συγκοινωνιακού έργου με συνέχιση εκχώρησης των ΚΤΕΛ, γεγονός που κάθε άλλο παρά τον δημόσιο χαρακτήρα των αστικών συγκοινωνιών προάγει», αναφέρει το σωματείο στην ανακοίνωσή του. 

Το συνδικάτο των εργαζομένων στον ΟΑΣΑ έχει οργανώσει συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του οργανισμού, στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης, με αίτημα να μην παραταθεί η σύμβαση με τα ΚΤΕΛ. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιά στο Πέραμα: «400 στρέμματα εύφλεκτων εγκαταστάσεων απείλησαν να τινάξουν στον αέρα όλη την Αττική», ξεσπά ο δήμαρχος

Ελλάδα / Φωτιά στο Πέραμα: «400 στρέμματα εύφλεκτων εγκαταστάσεων απείλησαν να τινάξουν στον αέρα όλη την Αττική», ξεσπά ο δήμαρχος

«Πρέπει επιτέλους να γίνει δεκτό το αίτημά μας να μην υπάρχουν δεξαμενές καυσίμων σε γειτονιές με σχολεία και σπίτια» ανέφερε χαρακτηριστικά
THE LIFO TEAM