Αιματηρό περιστατικό στα Σαγέικα με κυνηγετικό όπλο και μπαλτά - Οκτώ τραυματίες

Αιματηρό περιστατικό στα Σαγέικα με κυνηγετικό όπλο και μπαλτά - Οκτώ τραυματίες Facebook Twitter
Eurokinissi/Φωτογραφία Αρχείου
0

Ένα άτομο συνελήφθη και δύο ακόμη αναζητούνται από την Αστυνομία για το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή Σαγέικα, της δυτικής Αχαΐας και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν συνολικά οκτώ άτομα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίσθηκε δικογραφία για ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριάς σωματικής βλάβης, καθώς και παράβασης του νόμου για τα όπλα. Παράλληλα, αναζητούνται για να συλληφθούν δύο άνδρες, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ηθικής και φυσικής αυτουργίας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριάς σωματικής βλάβης, καθώς και της παράβασης του νόμου για τα όπλα.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι τρεις άνδρες, σύμφωνα με την Αστυνομία, διαπληκτίστηκαν με άλλα άτομα που διαμένουν στην περιοχή, με αποτέλεσμα, ο ένας από τους άνδρες που αναζητούνται, να πυροβολήσει εναντίον των ατόμων και να τραυματίσει τέσσερις γυναίκες και τέσσερις άνδρες, οι οποίοι διακομίσθηκαν στο κέντρο υγείας της Κάτω Αχαΐας και σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Σε ό,τι αφορά τον συλληφθέντα, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, επιτέθηκε με μπαλτά εναντίον των οκτώ ατόμων και προέτρεπε τον συνεργό του να πυροβολήσει, ενώ ο άλλος άνδρας, που αναζητείται, τοποθέτησε σύμφωνα με την Αστυνομία φυσίγγια στο κυνηγετικό όπλο και το παρέδωσε στον συνεργό του για να πυροβολήσει. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δύο ανδρών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣτΕ: Συζητήθηκε η συνταγματικότητα του επιθέτου «Ντε Γκρες» στα δέκα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας

Ελλάδα / ΣτΕ: Συζητήθηκε η συνταγματικότητα του επιθέτου «Ντε Γκρες» στα δέκα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας

Εξετάστηκε εάν το επώνυμο «Ντε Γκρες», που δεν αντιστοιχεί στο συνήθη τύπο επιθέτου στη χώρα μας, θα μπορούσε να δημιουργήσει την εντύπωση στους πολίτες (αντικειμενική αντίληψη) ότι το πρόσωπο που το κατέχει, έχει προνόμια καταγωγής ή και κοινωνικής θέσεως
LIFO NEWSROOM
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

Ελλάδα / Προσωπικός Αριθμός: 21.000 πολίτες εξέδωσαν σε μία ώρα - Τι ισχύει για όσους δεν βγάλουν μόνοι τους

Ο προσωπικός αριθμός σταδιακά θα αντικαταστήσει αριθμό ταυτότητας, ΑΜΚΑ και άλλων αριθμών που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας και στις συναλλαγές μας με το Δημόσιο
LIFO NEWSROOM