Αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές Νιγρίτας - Τουλάχιστον τέσσερις τραυματίες

Αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές Νιγρίτας - Τουλάχιστον τέσσερις τραυματίες Facebook Twitter
Αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές Νιγρίτας - Τουλάχιστον τέσσερις τραυματίες
0

Περισσότεροι από τέσσερις είναι τραυματίες μετά από αιματηρή συμπλοκή το απόγευμα στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η συμπλοκή ξεκίνησε όταν ξέσπασε καυγάς  μεταξύ δέκα περίπου κρατουμένων της πτέρυγας Γ2 των φυλακών.

Στην συγκεκριμένη πτέρυγα μένουν μουσουλμάνοι κρατούμενοι και πιθανόν να χρησιμοποιήθηκαν αυτοσχέδια μαχαίρια.

Από τη συμπλοκή έχουν τραυματιστεί περισσότεροι από τέσσερις κρατούμενοι, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.

Με πληροφορίες από το ΣΚΑΪ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο 59χρονος στην Πάτρα που του έπεσαν μάρμαρα πολυκατοικίας στο κεφάλι

Ελλάδα / Πέθανε ο 59χρονος στην Πάτρα που του έπεσαν μάρμαρα πολυκατοικίας στο κεφάλι

Ο 59χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της Πάτρας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής
LIFO NEWSROOM
Καθησυχαστικός ο Παπαζάχος για τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη: «Ήταν μοναχικός, δεν θα μας απασχολήσει»

Ελλάδα / Καθησυχαστικός ο Παπαζάχος για τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη: «Ήταν μοναχικός, δεν θα μας απασχολήσει»

Δεν προκαλεί ανησυχία η μετασεισμική δραστηριότητα, λέει ο καθηγητής Σεισμολογίας του ΑΠΘ – Πώς εξηγεί τη φύση των βαθιών σεισμών στο Νότιο Αιγαίο
LIFO NEWSROOM