Διαφορετικά δεδομένα για την αιματηρή καταδίωξη με έναν νεκρό στο Πέραμα δίνει η δικηγόρος του 16χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται.

 

Σύμφωνα με τα όσα είπε η δικηγόρος Βούλα Δημητριάδου, οδηγός του οχήματος ήταν ο 15χρονος ο οποίος αναζητείται από τις αρχές, ενώ ο 20χρονος που τραυματίστηκε θανάσιμα από τα αστυνομικά πυρά καθόταν στο πίσω κάθισμα.

 

«Ο πελάτης μου όσο κατάφερα να συζητήσω κι αυτό μέσω συγγενούς του γιατί νοσηλεύεται. Να πούμε ότι στο αυτοκίνητο επέβαινε στη θέση του συνοδηγού ο 16χρονος, αυτός ο οποίος σκοτώθηκε από σφαίρες, από τα πυρά, είναι αυτός που καθότανε πίσω, ο 20χρονος, και αυτός που διέφυγε είναι ο 15χρονος», είπε η δικηγόρος, μιλώντας στο OPEN.

 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, ο 15χρονος αναμένεται να παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές, παρουσία του δικηγόρου του.

 

Αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα: Ακαριαίος ο θάνατος του 20χρονου, λέει ο ιατροδικαστής

 

Το μεσημέρι της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στον 20χρονο και σύμφωνα με αυτή ο θάνατος του ήταν ακαριαίος, έχοντας δύο διαμπερή τραύματα.

 

Συγκεκριμένα, ο άνδρας έφερε διαμπερες τραύμα στην άνω περιοχή θώρακα με τρώξη πνεύμονα το οποίο επέφερε τον θάνατο του 20χρονου και ακόμα ένα τραύμα στην δεξιά κοιλία. Το πόρισμα του ιατροδικαστή αναμένεται να δοθεί στις δικαστικές αρχές και να συμπεριληφθεί στη δικογραφία.