Αιγάλεω: Ληστές έδεσαν και φίμωσαν ζευγάρι- Άρπαξαν 8.000€, λίρες και κοσμήματα

Αστυνομικοί σε μηχανές Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Στιγμές τρόμου έζησε ένα ζευγάρι στο διαμέρισμά του στο Αιγάλεω, όπου εισέβαλαν ληστές και τους έδεσαν, προτού φύγουν με λεία μετρητά, λίρες και κοσμήματα.   

Στις 07:30 το πρωί της Παρασκευής οι δύο ληστές παραβίασαν την πόρτα από το δώμα στην ταράτσα του κτιρίου και κατέβηκαν στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου. 

Εκεί βρίσκονταν ο 60χρονος ιδιοκτήτης και η 57χρονη σύζυγός του, τους οποίους οι δράστες έδεσαν και φίμωσαν. Στη συνέχεια, ανενόχλητοι, έψαξαν σε όλα τα δωμάτια του διαμερίσματος, όπου βρήκαν και πήραν 8.000 ευρώ, χρυσές λίρες και χρυσαφικά μεγάλης αξίας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ. 

Λίγο αφού έφυγαν οι δράστες, τα θύματα κατάφεραν να λυθούν και κάλεσαν την αστυνομία. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΟΣ ΔΙΟΝΕΛΛΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΣΙΠΡΑΣ

Ελλάδα / Μάριος Διονέλλης: Απολύθηκε από την Εφημερίδα των Συντακτών - «Διαφώνησα ανοιχτά με τη στήριξη σε Τσίπρα»

«Είπα και έγραψα για αυτά, σε μια εφημερίδα που τα 13 προηγούμενα χρόνια, έδειχνε ανοχή στη διαφορετική άποψη» σχολίασε, χαρακτηρίζοντας την απόλυσή του «παράσημο»
THE LIFO TEAM