Αγρότες απέκλεισαν τη νέα εθνική οδό Πατρών – Πύργου

Αγρότες απέκλεισαν τη νέα εθνική οδό Πατρών – Πύργου Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Αγρότες της δυτικής Αχαΐας απέκλεισαν λίγο μετά τις 8:00 το βράδυ την νέα εθνική οδό Πατρών - Πύργου, στο ύψος του κόμβου της βιομηχανικής περιοχής, ανάμεσα στην Πάτρα και την Κάτω Αχαΐα.

Οι αγρότες, οι οποίοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις, θα παραμείνουν στον κόμβο για τουλάχιστον μία ώρα.

Η κίνηση των οχημάτων, τόσο προς Πύργο, όσο και προς Πάτρα, διεξάγεται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού.

Νωρίτερα ανακοίνωση εξέδωσε η Πανελλαδική Επιτροπή των Mπλόκων σχετικά με τη συνάντηση με κυβερνητικό κλιμάκιο που έχει προγραμματιστεί στην Αθήνα για την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, ώστε να συζητηθούν τα αιτήματα των αγροτών.

Στην ανακοίνωση σημειώνονται τα εξής: «Κάτω από την πίεση των μπλόκων και της κλιμάκωσης των τελευταίων ημερών σε πανελλαδικό συντονισμό, η κυβέρνηση τελικά δέχθηκε συνάντηση με την πανελλαδική επιτροπή των μπλόκων σε επίπεδο κυβερνητικού κλιμακίου αποτελούμενο από τους κ.κ Σταύρο Αραχωβίτη, Σωκράτη Φάμμελο, Τάσο Πετρόπουλο, Κατερίνα Παπανάτσιου για την Πέμπτη 14/2 στις 6:30μμ στην Αθήνα.

Στο πλαίσιο της εξόδου από τα μνημόνια και της ανάκαμψης της οικονομίας, όπως η κυβέρνηση επικαλείται και ψήφισε στον πρόσφατο προϋπολογισμό κονδύλι ύψους 1 δισ. ευρώ για αφορολόγητο πετρέλαιο ή επιστροφή φόρου καυσίμων σε μερικές δεκάδες εφοπλιστές, βιομηχάνους, ξενοδόχους, κλινικές και αεροπορικές εταιρείες, την καλούμε να δείξει την ίδια ευαισθησία και να δώσει λύσεις στα αιτήματα επιβίωσης εκατοντάδων χιλιάδων αγροτών και κτηνοτρόφων».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρτα: Τα όργανα του 14χρονου Σπύρου και του 12χρονου Νίσι δίνουν δεύτερη ευκαιρία σε άλλα παιδιά

Ελλάδα / Άρτα: Τα όργανα του 14χρονου Σπύρου και του 12χρονου Νίσι δίνουν δεύτερη ευκαιρία σε άλλα παιδιά

Ήπαρ, νεφροί, κερατοειδείς, η μία καρδιά και οι πνεύμονες των δύο παιδιών από την Άρτα δίνουν ελπίδα σε παιδιά και ασθενείς που περίμεναν χρόνια στη λίστα μεταμοσχεύσεων
LIFO NEWSROOM
Αγρίνιο: Ξεκίνησαν οι απολογίες για το κύκλωμα παράνομων αναπηρικών επιδομάτων - Το χρονικό

Ελλάδα / Αγρίνιο: Ξεκίνησαν οι απολογίες για το κύκλωμα παράνομων αναπηρικών επιδομάτων - Το χρονικό

Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται ότι λειτουργούσαν υποστηρικτικά στον πυρήνα της οργάνωσης, αξιοποιώντας την επαγγελματική τους ιδιότητα στον χώρο της υγείας
LIFO NEWSROOM