Άγραφα: Μεγάλος βράχος αποκολλήθηκε και «έκοψε» δρόμο στα δύο

Άγραφα: Μεγάλος βράχος αποκολλήθηκε και «έκοψε» δρόμο στα δύο Facebook Twitter
Ο βράχος που αποκολλήθηκε - Πηγή: Facebook / Alexis Kardabikis
0

Ένας μεγάλος βράχος έπεσε από βουνό σε περιοχή του δήμου Αγράφων χωρίζοντας τον δρόμο στα δύο και διακόπτοντας τη σύνδεση μεταξύ των χωριών Πρόδρομος και Κέδρα.

Ακριβώς κάτω από το σημείο που έπεσε ο βράχος υπάρχει σπίτι ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες του lamiareport.gr από την πτώση δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός διερχόμενου. 

«Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε πτώσεις μεγάλων βράχων στο δήμο Αγράφων και σίγουρα δε θα είναι και η τελευταία» γράφει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο Facebook ο δήμαρχος Αγράφων, Αλέξης Καρδαμπίκης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο βράχος προσωρινά μετακινήθηκε από συνεργείο της Περιφέρειας και πλέον υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των δύο χωριών που αποκόπηκαν.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σκ

Ελλάδα / Αράχωβα: Αντιδρά η Ένωση Ξενοδόχων με αφορμή τον φρικτό θάνατο του Όλιβερ - «Δικάζεται μια ολόκληρη κοινωνία»

Το hashtag #CancelArahova, που πρακτικά στιγματίζει τους νόμους σιωπής, οι οποίοι συγκαλύπτουν τον δράστη της φρικτής θανάτωσης του χάσκι, προκάλεσε την αντίδραση του συγκεκριμένου κλάδου επαγγελματιών
NEWSROOM
Τουρισμός και Αρχιτεκτονική: Eνώνοντας τους δύο κόσμους σε ένα μοναδικό συνέδριο

Ελλάδα / Τουρισμός και Αρχιτεκτονική: Eνώνοντας τους δύο κόσμους σε ένα μοναδικό συνέδριο

Κορυφαίοι αρχιτέκτονες, μηχανικοί, θεσμικοί παράγοντες, δημοσιογράφοι και επαγγελματίες του ελληνικού τουρισμού έδωσαν το "παρών", εδραιώνοντας το μοναδικό τομεακό Συνέδριο για την αρχιτεκτονική και τον τουρισμό στη χώρα
NEWSROOM