«Αγανάκτηση» ΕΣΗΕΑ για τις διακοπές Κασσελάκη - Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ

«Αγανάκτηση» ΕΣΗΕΑ για τις διακοπές Κασσελάκη - Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
Στέφανος Κασσελάκης / Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Απαξιωτική χαρακτηρίζει η ΕΣΗΕΑ τη στάση του Στέφανου Κασσελάκη απέναντι στους δημοσιογράφους και τους εργαζομένους στα μέσα ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανακοίνωση με τίτλο «Αγανάκτηση για τη στάση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ» εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ, διαμαρτυρόμενη για τον τρόπο που αντιμετωπίζει ο Στέφανος Κασσελάκης τους δημοσιογράφους και εργαζόμενους της εφημερίδας «Η Αυγή», όπως και της ιστοσελίδας, αλλά και του ραδιοφωνικού σταθμού «105,5 Στο Κόκκινο».

Όπως σημειώνει η ΕΣΗΕΑ, οι εργαζόμενοι δεν έχουν λάβει το επίδομα αδείας και τη μισθοδοσία του Ιουλίου «την ίδια ώρα που ο ίδιος -όπως έχει άλλωστε δικαίωμα- βρίσκεται σε διακοπές, ενώ καλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβει τις ευθύνες του.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ διαμαρτύρεται για την απαξιωτική στάση που έχει επιδείξει όλο το τελευταίο διάστημα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Στέφανος Κασσελάκης απέναντι στους δημοσιογράφους και τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ του κόμματος, αλλά και απέναντι στην ΕΣΗΕΑ καθώς έχει λάβει επισήμως προσκλήσεις σε συνάντηση χωρίς έως τώρα να ανταποκριθεί.

Την ίδια ώρα που ο ίδιος, όπως έχει άλλωστε δικαίωμα, βρίσκεται σε διακοπές, οι εργαζόμενοι της εφημερίδας "Η Αυγή" δεν έχουν λάβει το επίδομα αδείας και όλοι οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα "Η Αυγή", στην ιστοσελίδα avgi.gr και στον ραδιοφωνικό σταυμό "105,5 Στο Κόκκινο" δεν έχουν λάβει τη μισθοδοσία για τον μήνα Ιούλιο. Καλούμε τον κ. Κασσελάκη να αναλάβει τις ευθύνες του ως Πρόεδρος του κόμματος που είναι ο βασικός μέτοχος των ΜΜΕ, αλλά και να συνειδητοποιήσει τους όρους του θεσμικού διαλόγου που είναι απαραίτητος όταν διακυβεύεται το εργασιακό μέλλον δεκάδων εργαζομένων».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM