ΑΑΔΕ: Συνεχίζονται οι συγχωνεύσεις εφοριών - Ποιες περιοχές αφορούν

ΑΑΔΕ: Συνεχίζονται οι συγχωνεύσεις εφοριών - Ποιες περιοχές αφορούν Facebook Twitter
1

Συνεχίζεται η υλοποίηση του σχεδίου της ΑΑΔΕ για την αναδιάρθρωση των Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών με στόχο την ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των φορολογουμένων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, με τη με αριθ. πρωτ. Δ.ΟΡΓ.Α 1151158 ΕΞ 2019/4.11.2019 (ΦΕΚ 4054/Β/6.11.2019) απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ από τις 11.11.2019 η Δ.Ο.Υ. Βύρωνα, Α'-Β' τάξεως συγχωνεύεται στη Δ.Ο.Υ. ΙΖ' Αθηνών, Α' τάξεως.

Αυτό σημαίνει ότι την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, η Δ.Ο.Υ. Βύρωνα θα είναι κλειστή για το κοινό ενώ από τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, οι φορολογούμενοι (φυσικά και νομικά πρόσωπα), που υπάγονται στη Δ.Ο.Υ. Βύρωνα, θα εξυπηρετούνται από τη Δ.Ο.Υ. ΙΖ' Αθηνών που βρίσκεται στην οδό Δαμάρεως 175.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της ΑΑΔΕ, με τη συγχώνευση αυτή εξοικονομούνται πόροι, τόσο ανθρώπινοι όσο και οικονομικοί, με στόχο την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: «Και να γυρίσουμε σπίτι, δεν έχουμε να φάμε» -

Ελλάδα / Αγρότες: «Και να γυρίσουμε σπίτια μας, δεν έχουμε να φάμε» - Αύριο η εξειδίκευση των μέτρων της κυβέρνησης

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περιθώριο για πρόσθετα μέτρα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «αυτά είναι τα μέτρα και δεν υπάρχουν άλλα»
THE LIFO TEAM