Κρήτη: Σε κώμα 16χρονος μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ

Κρήτη: Σε κώμα 16χρονος μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ Facebook Twitter
Paleologos Nick / SOOC
2

Σε κώμα έπεσε 16χρονος στην Κρήτη μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Ο 16χρονος συμμετείχε σε γλέντι αποχαιρετισμού φίλου του που έφευγε φαντάρος. 

Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι γονείς του 16χρονου αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε, το πρωί, όταν πήγαν να τον ξυπνήσουν αλλά δεν αντιδρούσε. Το βράδυ, τον είχε μεταφέρει στο σπίτι του μετά το γλέντι, η παρέα του.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης όπου νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος των γονέων του καθώς πρόκειται για ανήλικο.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΔΥΤΗΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΜΕΡΑ

Ελλάδα / Πώς συνέβη η τραγωδία στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Στο «Πηγάδι του Διαβόλου» εντοπίστηκε ο δύτης

Κάμερα κατέγραψε τις τελευταίες του στιγμές - Η σορός του 34χρονου έχει εγκλωβιστεί στο σημείο και έχει σχεδιαστεί νέα επιχείρηση για την ανάσυρση, πιθανόν το ερχόμενο Σάββατο
THE LIFO TEAM