ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Αθήνα: Λήξη συναγερμού για «ύποπτο αντικείμενο» στο Κολωνάκι - Άνοιξε η Σκουφά

Αθήνα: Λήξη συναγερμού για «ύποπτο αντικείμενο» στο Κολωνάκι - Άνοιξε η Σκουφά Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
0

Έληξε ο συναγερμός που σήμανε για ύποπτο αντικείμενο μπροστά από τον ναό του Αγίου Διονυσίου, στο Κολωνάκι, νωρίτερα το απόγευμα της Δευτέρας. 

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και της αντιτρομοκρατικής. Σύμφωνα πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο ιερέας του ναού εντόπισε στα σκαλοπάτια του εκκλησίας ένα κουτί. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Η οδός Σκουφά αποκλείστηκε, καθώς «ξύπνησαν μνήμες» από την έκρηξη μηχανισμού έξω από τον ναό τον Δεκέμβριο του 2018. Τότε μάλιστα είχαν τραυματισθεί ο νεωκόρος του ναού και ένας αστυνομικός.

Τελικά, διαπιστώθηκε ότι το ύποπτο δέμα περιείχε ρούχα που κάποιος είχε αφήσει στην είσοδο του ναού. Σύμφωνα με δηλώσεις του ιερέα του ναού το δέμα εντοπίσθηκε περίπου στις 17:30 το απόγευμα και αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, αφού υπήρχε το προηγούμενο της αιματηρής έκρηξης. «Έχουμε βγάλει και ανακοίνωση προς τους πιστούς να μην αφήνουν ανώνυμα δέματα», δήλωσε ο ιερέας του ναού. 

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM