Πυροβολισμοί στον Νέο Κόσμο - Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες

Πυροβολισμοί στον Νέο Κόσμο - Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες Facebook Twitter
Πυροβολισμοί στον Νέο Κόσμο - Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες (Eurokinissi)
0

Ένα άτομο έχασε τη ζωή του και τρεις ακόμα τραυματίστηκαν στη συμπλοκή με πυροβολισμούς μεταξύ αγνώστων στον Νέο Κόσμο στην πλατεία του Αγίου Σώστη, κοντά στη λεωφόρο Συγγρού.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που επικαλείται το cnn, ένας άνδρας είναι νεκρός και τρία ακόμα άτομα έχουν τραυματιστεί. Ένας από τους τραυματίες έχει πυροβοληθεί στο κεφάλι, με την κατάστασή του να θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη.


Δύο από τα τέσσερα θύματα φέρονται να έχουν συγγενική σχέση. Πρόκειται για τον τραυματία από σφαίρα στο κεφάλι, ο οποίος φέρεται να είναι γιος του νεκρού άνδρα.

Στο σημείο έχουν βρεθεί, μέχρι στιγμής, επτά κάλυκες. Αμέσως μετά τους πυροβολισμούς ένα αυτοκίνητο έφυγε από το σημείο με μεγάλη ταχύτητα.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές καθώς αναζητούν αυτοκίνητο μάρκας Opel και χρώματος γκρι, που φέρεται να κατευθύνθηκε προς την ευρύτερη περιοχή των Πετραλώνων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχικές εκτιμήσεις δείχνουν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών για οικονομικές διαφορές.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM