Ιωάννινα: Κρούσματα κορωνοϊού σε 26 στρατιώτες του στρατόπεδου «Κατσιμήτρου»

Ιωάννινα: Κρούσματα κορωνοϊού σε 26 στρατιώτες του στρατόπεδου «Κατσιμήτρου» Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Θετικά κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στο Στρατόπεδο «Κατσιμήτρου», στο Πέραμα Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Ηπείρου, πρόκειται για 26 στρατιώτες, οι οποίοι διαγνώστηκαν θετικοί από μοριακούς ελέγχους και rapid tests.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση της Περιφέρειας Ηπείρου αναφέρεται: «Το βράδυ της Τρίτης διαγνώστηκε θετικός στον ιό πολίτης που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία. Το πρωί της επόμενης ημέρας, Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, από τη Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας Ηπείρου άρχισε η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών του. Ο περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης είχε διαδοχικές επικοινωνίες με τη Διοίκηση της 8ης Ταξιαρχίας και την πολιτική ηγεσία που εμπλέκεται στη διαχείριση της πανδημίας, προκειμένου να εξασφαλιστεί άδεια διενέργειας ελέγχων από τις Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε και η 6η ΥΠΕ.

Χθες, Πέμπτη, διενεργήθηκαν rapid tests, από τα οποία προέκυψαν 19 θετικά δείγματα -τα οποία επιβεβαιώθηκαν και με μοριακό έλεγχο- ενώ άλλα 6 θετικά προέκυψαν από άλλους μοριακούς ελέγχους. Οι προσβληθέντες έχουν ήπια, μέχρι τώρα, συμπτώματα. Ο περιφερειάρχης ενημέρωσε ήδη τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, για τον περαιτέρω χειρισμό του θέματος σε συνεργασία με τις στρατιωτικές Αρχές. Οι έλεγχοι των κλιμακίων του ΕΟΔΥ θα συνεχιστούν και την ερχόμενη εβδομάδα».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM