Cisco για τα προβλήματα στην τηλεκπαίδευση: «Εργαζόμαστε εντατικά για την επαναφορά της υπηρεσίας»

Cisco για τα προβλήματα στην τηλεκπαίδευση: «Εργαζόμαστε εντατικά για την επαναφορά της υπηρεσίας» Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Εργαζόμαστε εντατικά για τη διερεύνηση του προβλήματος και την επαναφορά της υπηρεσίας, απαντάει η Cisco για τα προβλήματα στην τηλεκπαίδευση.

«Η Cisco γνωρίζει το ζήτημα που έχει προκύψει σχετικά με το Webex meetings. Ευχαριστούμε τους χρήστες και τους συνεργάτες μας για την υπομονή τους καθώς εργαζόμαστε εντατικά για τη διερεύνηση του προβλήματος και την επαναφορά της υπηρεσίας», αναφέρει σε δηλώσεις της η Έλενα Πρασσάκη, διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της Cisco για την Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

«Η εξέλιξη των εργασιών αποκατάστασης είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση status.webex.com», αναφέρει επίσης.

Σύμφωνα με τις αναφορές που δέχθηκε η Διδασκαλική Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΔΟΕ), κατά την σημερινή πρώτη ημέρα λειτουργίας της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά, στις περισσότερες περιπτώσεις μαθητές και δάσκαλοι κατάφεραν να συνδεθούν μόνο κατά τα πρώτα 30 ή 60 λεπτά.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίστηκαν στην Βόρεια Ελλάδα και την Αττική. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρκετές είναι οι καταγγελίες για προβλήματα σύνδεσης, ενώ στην επίσημη ιστοσελίδα της η Webex δηλώνει ότι για την ώρα οι χρήστες δεν μπορούν να συνδεθούν.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM