Οχτώ νέες πιάτσες ταξί στο κέντρο της Αθήνας

Οχτώ νέες πιάτσες ταξί στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Οχτώ νέες πιάτσες ταξί δημιουργούνται στο κέντρο της Αθήνας, ανακοίνωσε ο δήμος.

Έως τώρα λειτουργούσαν έξι νόμιμες πιάτσες στο κέντρο της Αθήνας, σημειώνει ο δήμος σε σχετική ανακοίνωση. Το σύνολο των νέων θέσεων στάθμευσης θα παραδοθεί από τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων το «αμέσως επόμενο διάστημα», ενώ ήδη έχουν δοθεί προς χρήση θέσεις σε νέες πιάτσες στις οδούς Σοφοκλέους, Ευριπίδου, Πλατεία Μοναστηρακίου, Αγίων Ασωμάτων, Ομήρου και Σίνα.

Οι νέες θέσεις στάθμευσης αποκλειστικά για ταξί δημιουργούνται σε πολυσύχναστες οδούς της Αθήνας και οριοθετήθηκαν ανάλογα με το διαθέσιμο πλάτος των οδών, προκειμένου το κομμάτι που απομένει να επαρκεί για την απρόσκοπτη κυκλοφορία των οχημάτων.

Στα σημεία θα υπάρχει οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση, διαγράμμιση και πινακίδες, ώστε να μην εμποδίζεται η στάθμευση των επαγγελματιών οδηγών ταξί.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γραφείο εντοπισμού και κατάρριψης των fake news στον ΕΟΔΥ

Ελλάδα / Γραφείο εντοπισμού και κατάρριψης των fake news στον ΕΟΔΥ

Σε μια εποχή που το αντιεμβολιαστικό κίνημα θεριεύει, με ανησυχητικά μηνύματα να έρχονται από τις ΗΠΑ και την εμβολιαστική «κόπωση» από την πανδημία να αυξάνει τον σκεπτικισμό εντός και εκτός συνόρων, ο ΕΟΔΥ, με μια κίνηση ματ, δημιουργεί γραφείο γρήγορου εντοπισμού και κατάρριψης των παραπλανητικών ειδήσεων, μέσω της ανάδειξης της επιστημονικής αλήθειας.
LIFO NEWSROOM