Σάμος: Άνδρας έγλειφε τρόφιμα σε σούπερ μάρκετ

Σάμος: Άνδρας έγλειφε τρόφιμα σε σούπερ μάρκετ Facebook Twitter
0

Σε συλλήψεις μετά από ανάρτηση βίντεο όπου ένας άνδρας φέρεται να γλείφει συσκευασία γιαουρτιού και, αφού γελάει, την αφήνει πίσω στο ράφι του καταστήματος, εν μέσω πανδημίας, προχώρησε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη ενέργεια αναρτήθηκε σε βίντεο και προκάλεσε την άμεση επέμβαση της αστυνομίας, που μάλιστα προχώρησε σε συλλήψεις, στο Βαθύ της Σάμου.

Στο βίντεο, ένας άνδρας εμφανίζεται να γλείφει μια συσκευασία από γιαούρτι από κατάστημα στη Σάμο, και να το τοποθετεί στη συνέχεια πίσω στο ράφι, με τον φίλο του που βιντεοσκοπούσε να γελά.

Το συμβάν γνωστοποίησε ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, ο οποίος με ανάρτηση του τονίζει πως η αστυνομία έπραξε το καθήκον της, συλλαμβάνοντας τους δράστες και οδηγώντας τους στη δικαιοσύνη.

«Για το βίντεο σε κατάστημα της Σάμου που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον ηλεκτρονικό τύπο (όπου εμφανίζεται 1 μετανάστης να γλείφει προκλητικά γελώντας συσκευασία τροφής και ο άλλος να βιντεοσκοπεί, επίσης, γελώντας) η Αστυνομία έπραξε με ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ το καθήκον της, έχουν συλληφθεί και έχουν οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη. Τέτοιου είδους αντικοινωνική συμπεριφορά -εν μέσω πανδημίας – πρέπει να τιμωρείται από όπου και αν προέρχεται. Ευχαριστούμε την Ελληνική Αστυνομία για την περιφρούρηση της δημόσιας ασφάλειας και υγείας», επισήμανε ο κ. Στάντζος.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM