Απεργία της ΓΣΕΕ

Κορωνοϊός: Στους 364 οι νεκροί - Κατέληξε και έβδομος ασθενής μέσα σε λίγες ώρες

Κορωνοϊός: Στους 364 οι νεκροί - Κατέληξε και έβδομος ασθενής μέσα σε λίγες ώρες Facebook Twitter
Κορωνοϊός: Στους 364 οι νεκροί - Επτά θάνατοι σήμερα (Eurokinissi)
0

Επτά ασθενείς με κορωνοϊό έχουν καταλήξει τις τελευταίες ώρες στη χώρα, αυξάνοντας τον αριθμό των νεκρών σε 364.

Τελευταίο θύμα ένας 68χρονος που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ.

Νωρίτερα, ένας άνδρας 67 ετών, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, σύμφωνα με πληροφορίες κατέληξε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ενώ ένας ακόμα θάνατος καταγράφηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης, όπου κατέληξε ένας 84χρονος άντρας, με υποκείμενα νοσήματα.

Στο νοσοκομείο της Καβάλας πέθανε ένας 76χρονος επίσης με υποκείμενα νοσήματα, ενώ και μια γυναίκα 86 ετών, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σωτηρία, συγκαταλέγεται στη λίστα με τα θύματα του κορωνοϊού στη χώρα.

Την ίδια ώρα, εξέπνευσε και μια γυναίκα 74 ετών που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ενώ στις 9:30 το πρωί στο νοσοκομείο Λάρισας έφυγε ένας ακόμη άντρας 63 ετών, ο οποίος είχε και εκείνος υποκείμενα νοσήματα.

Χθες ο ΕΟΔΥ είχε ανακοινώσει 358 νέα κρούσματα του κορωνοϊού, εκ των οποίων 56 συνδέονται με γνωστές συρροές και 43 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Από αυτά τα κρούσματα, τα 194 εντοπίστηκαν στην περιφέρεια Αττικής ενώ 32 συνδέονται με τα ΚΥΤ στη Λέσβο (Καρά Τεπέ) και στη Σάμο (βλ. αναλυτικά χάρτη).

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 16.286, εκ των οποίων το 55.8% άνδρες. Εξ αυτών, τα 2.696 (16.6%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 6.808 (41.8%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αυτή τη στιγμή, 73 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 ετών. 20 (27.4%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 89.0%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 191 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Ελλάδα
0

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM