Κορωνoϊός: Στην ΜΕΘ διασωληνωμένη 14χρονη από την Κηφισιά

Κορωνoϊός: Στην ΜΕΘ διασωληνωμένη 14χρονη από την Κηφισιά Facebook Twitter
eurokinissi
0

Δραματική είναι η αύξηση των διασωληνωμένων ασθενών με την νόσο του κορωνoϊού τις τελευταίες ημέρες.


Μάλιστα τα ηλικιακά όρια στους διασωληνωμένους μειώνονται συνέχώς. Ενδεικτικό είναι ότι σύμφωνα με τα parapolitika, μία 14χρονη κοπέλα νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) νοσοκομείου στην Αττική.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, η 14χρονη είναι κάτοικος της Κηφισιάς Αττικής, όπου το επιδημιολογικό φορτίο εκτιμάται ότι είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Την ίδια ώρα, αυξητική τάση παρουσιάζουν οι αριθμοί των διασωληνωμένων ασθενών με νόσο COVID – 19 και με βάση την τελευταία ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ έφτασαν τους 59.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω των μεγάλων ποσοστών κρουσμάτων που καταγράφονται στην Αττική, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να προχωρήσει σε δέσμη μέτρων τοπικού χαρακτήρα στην Αθήνα.

Το βασικότερο μέτρο που προκρίνεται για την Αττική είναι η κατά τόπους και κατά δήμους επιβολή υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε κλειστούς χώρους.

Την Δευτέρα, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοίνωσε 180 νέα κρούσματα, τα 102 εκ των οποίων καταγράφηκαν στην Περιφέρεια Αττικής, που παραμένει στο «κόκκινο». Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πιο επιβαρυμένες περιοχές θεωρούνται το κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά, καθώς και η Κηφισιά.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΝΑ ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ελλάδα / Ποια είναι η Άννα Στρατινάκη: Το βιογραφικό και η πορεία της υποδιοικήτριας που παραιτήθηκε

Η παραίτησή της έρχεται λίγο μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης Παναγόπουλου για υπεξαίρεση χρημάτων και την εμπλοκή του συζύγου της, αν και η ίδια στην επιστολή της αναφέρει πως παραιτείται «για οικογενειακούς λόγους υγείας»
THE LIFO TEAM
ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM