Κορωνοϊός: 187 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο - 40 οι ασθενείς στις ΜΕΘ

Κορωνοϊός: 187 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο - 40 οι ασθενείς στις ΜΕΘ Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Σε 187 ανέρχονται τα κρούσματα κορωνοϊού του τελευταίου 24ώρου στην Ελλάδα, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση του ΕΟΔΥ. 

Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκαν 187 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 27 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 11386, εκ των οποίων το 55.7% άνδρες.

2219 (19.5%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 4970 (43.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

40 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 70 ετών. 10 (25.0%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 82.5%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 157 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 1 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 280 θανάτους συνολικά στη χώρα. 103 (36.8%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 78 έτη και το 96.1% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος στην Αλεξανδρούπολη έβγαλε βάρκες στη στεριά - Ριπές ανέμου έως 154,5 χλμ./ώρα

Ελλάδα / Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος στην Αλεξανδρούπολη έβγαλε βάρκες στη στεριά - Ριπές ανέμου έως 154,5 χλμ./ώρα

Μεγάλες ζημιές στην πόλη - Έπεσαν δέντρα, ξηλώθηκαν τέντες και πλαστικά διαχωριστικά καταστημάτων, αναποδογύρισαν κάδοι απορριμμάτων, τραπέζια και καρέκλες
THE LIFO TEAM