Απεργία την Πρωτομαγιά

Χανιά: Μαίνεται η φωτιά μετά την αναζωπύρωση - Απομακρύνθηκαν κάτοικοι από δύο οικισμούς

Χανιά: Μαίνεται η φωτιά μετά την αναζωπύρωση - Απομακρύνθηκαν κάτοικοι από δύο οικισμούς Facebook Twitter
Χανιά: Μαίνεται η φωτιά - 117 πυροσβέστες στη μάχη με τις φλόγες (Eurokinissi/Αρχείο)
0

Μαίνεται η φωτιά, που αναζωπυρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στα νότια της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Σύμφωνα με αξιωματικό της Πυροσβεστικής που μίλησε στο LiFO.gr κάποιοι κάτοικοι από τους οικισμούς της Σκλαβοπούλας και των Παπαδιανών του Δήμου Κανδάνου-Σελίνου, έχουν απομακρυνθεί έπειτα από εισήγηση που είχε κάνει νωρίτερα το απόγευμα η υπηρεσία, ωστόσο κάποιοι παραμένουν στα σπίτια τους.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν επιβεβαιώνει ότι κάηκαν σπίτια παρά μόνο ότι η φωτιά έφτασε σε αυλές χωρίς ωστόσο να επεκταθεί.

Προς το παρόν, οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπηρεσίας έχουν ενισχυθεί και στο σημείο επιχειρούν 117 πυροσβέστες με 54 οχήματα.

Η φωτιά στην ΔΕ Πελεκάνου του Δήμου Κανδάνου-Σελίνου, που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, αναζωπυρώθηκε σήμερα το μεσημέρι και καίει χορτολιβαδική δασική και αγροτική έκταση, πολύ χαμηλής βλάστησης όπως διευκρίνισε νωρίτερα αξιωματικός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο LiFO.gr.

Στο σημείο αρχικά έσπευσαν 63 πυροσβέστες με 20 οχήματα, 3 πεζοπόρα τμήματα, εθελοντές και υδροφόρες του δήμου ενώ από αέρος επιχειρούσαν 2 ελικόπτερα και 2 αεροσκάφη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ