Επίθεση με εμπρηστικούς μηχανισμούς στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη

Επίθεση με εμπρηστικούς μηχανισμούς στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη Facebook Twitter
Εμπρηστική επίθεση έξω από το σπίτι του τηλεπαρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη
0

Επίθεση με εμπρηστικούς μηχανισμούς δέχτηκε το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη, με αποτελέσμα να καεί το φυλάκιο. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια, ο τηλεπαρουσιαστής συνδέει αυτή την επίθεση με την επανέκδοση της εφημερίδας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ NEWS, αλλά και με την έρευνα του ίδιου και των συνεργατών του για σκάνδαλα πολιτικών και επιχειρηματιών.

Για την υπόθεση ήδη διενεργεί προανάκριση η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ.

Επίθεση με εμπρηστικούς μηχανισμούς στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη Facebook Twitter
Επίθεση με εμπρηστικούς μηχανισμούς στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη Facebook Twitter

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

«Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπεί νομικά τόσο τον ίδιο τον τηλεπαρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη, όσο και τις επιχειρήσεις μέσων μαζικής ενημέρωσης, των οποίων είναι ιδιοκτήτης.

Χθες το βράδυ περί ώρα 00.00 άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν τρεις εμπρηστικούς μηχανισμούς στην οικία του Μένιου Φουρθιώτη στην Εκάλη. Αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας των κακοποιών ήταν η πρόκληση σοβαρών ζημιών στην οικία, στην οποία έσπασαν τα τζάμια, και η ολική καταστροφή του φυλακίου ασφαλείας, το οποίο υπάρχει στον περίβολο της οικίας. Για την υπόθεση ήδη διενεργεί προανάκριση η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ.

Ο κ. Φουρθιώτης συνδέει αυτή την επίθεση με την εκδοτική προσπάθεια, την οποία αρχίζει στις αρχές Σεπτεμβρίου με την επανέκδοση της εφημερίδας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ NEWS, και τη συνδέει με το γεγονός ότι ήδη ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν αρχίσει έρευνα για σκάνδαλα πολιτικών και επιχειρηματιών».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ