Folli Follie: Κλήση σε απολογία στην οικογένεια Κουτσολιούτσου και άλλους 27 κατηγορούμενους

Folli Follie: Κλήση σε απολογία στην οικογένεια Κουτσολιούτσου και άλλους 27 κατηγορούμενους Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
0

Τρία μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου βρέθηκαν τη Δευτέρα ενώπιον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθούν για την υπόθεση Folli Follie, ενώ οι κατηγορούμενοι ανέρχονται πλέον σε 30.

Ο ιδρυτής της εταιρείας Folli Follie, Δημήτρης Κουτσολιούτσος, η σύζυγός του Καίτη και ο γιος τους, Τζώρτζης, ζήτησαν και πήραν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν τις επόμενες εβδομάδες. Πέρα από εκείνους που είχαν διωχθεί ποινικά από την Εισαγγελία Πρωτοδικών, η ανακρίτρια προσωποποίησε κατηγορίες σε βάρος κι άλλων προσώπων.

Δύο από τους κατηγορούμενους δεν ανταποκρίθηκαν στην κλήση της ανακρίτριας, ο πρώην υπεύθυνος των οικονομικών στη θυγατρική του ομίλου στην Ασία και ο Κινέζος επικεφαλής της εταιρείας στην Ασία. Έπειτα από αυτή την κίνηση, κινδυνεύουν με έκδοση ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος τους.

Σε ό,τι αφορά στην οικογένεια Κουτσολιούτσου, δύο από τα μέλη της- οι Δημήτρης και Τζώρτζης- θα απολογηθούν για τα κακουργήματα απάτη σε βάρος του επενδυτικού κοινού, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, χειραγώγηση αγοράς, εγκληματική οργάνωση και πλαστογραφία. Η Καίτη Κουτσολιούτσου θα απολογηθεί για τρεις από αυτές τις κατηγορίες (απάτη, ξέπλυμα και χειραγώγηση).

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM