Πάτρα: Στη ΜΕΘ παιδάκι 5,5 ετών - Μετά από πτώση από καρότσα αγροτικού

Πάτρα: Στη ΜΕΘ παιδάκι 5,5 ετών - Μετά από πτώση από καρότσα αγροτικού Facebook Twitter
Πάτρα: Στη ΜΕΘ παιδάκι 5,5 ετών - Μετά από πτώση από καρότσα αγροτικού (Eurokinissi/Αρχείο)
0

Σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου στην Πάτρα νοσηλεύεται ένα παιδάκι 5,5 ετών, το οποίο έπεσε από την καρότσα αγροτικού οχήματος.

Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Πόρτες  της Αχαΐας το απόγευμα της Τετάρτης. Το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα με ιδιωτικό όχημα στο Καραμαρδάνειο Νοσοσοκομείο Παίδων.

Σύμφωνα με δηλώσεις γιατρού, στο tempo24, το παιδί είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Το σώμα του φέρει πολλαπλές κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματός του αφού φαίνεται μετά την πτώση του από την καρότσα του φορτηγού, να «πιέστηκε» από τη ρόδα του οχήματος.

Το παιδί διασωληνώθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, όπου οι γιατροί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έδωσαν μάχη και κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τα τραύματά του.

Το παιδί σύμφωνα με γιατρούς, φέρει επίσης κακώσεις στην κοιλιά του, ενώ κρίθηκε αναγκαίο η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Παίδων, όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων.

Με πληροφορίες του tempo24

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM