Υπόθεση Μαρκέλλας: Η «κοκκινομάλλα» είχε ξυρίσει το κεφάλι της για να αποφύγει τους αστυνομικούς

Υπόθεση Μαρκέλλας: Η «κοκκινομάλλα» είχε ξυρίσει το κεφάλι της για να αποφύγει τους αστυνομικούς Facebook Twitter
0

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Η γυναίκα που προσήχθη το μεσημέρι της Τετάρτης ως η βασική ύποπτη στην υπόθεση αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας κατέθεσε στις αρχές και σύμφωνα με τον Alpha, η «κοκκινομάλλα» προσπάθησε με κάθε τρόπο να ξεγελάσει τους αστυνομικούς, ώστε να μην την εντοπίσουν γνωρίζοντας, προφανώς, πως υπάρχουν στοιχεία γι' αυτή.

Ξύρισε το κεφάλι της 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η γυναίκα «είχε σχεδόν ξυρίσει το κεφάλι της», προκειμένου να μην εντοπιστεί, πράγμα που δεν συνέβη. Το μεσημέρι της Τετάρτης οι αρχές την εντόπισαν στην Παραλία της Κατερίνης, όπου, μάλιστα, είχε πάει και είχε νοικιάσει ένα μικρό δωμάτιο προ τριών ημερών. Στο μεταξύ, η αστυνομία εξετάζει άλλο ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο περιβάλλον της μικρής και θεωρείται ως πρόσωπο-κλειδί, τόσο για την υπόθεση της απαγωγής, όσο και για το οικογενειακό παρελθόν της 10χρονης.

 

Έρευνες στο σπίτι της «κοκκινομάλλας»


Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, οι αστυνομικοί βρίσκονται στο σπίτι της «κοκκινομάλλας» και αναζητούν τα ρούχα που φορούσε την ημέρα που έγινε η απαγωγή, έτσι ώστε να αποδείξουν την ενοχή της και να μετατρέψουν την προσαγωγή της που σημειώθηκε το μεσημέρι στην Παραλία Κατερίνης σε σύλληψη. Πηγές των διωκτικών Αρχών ανέφεραν ότι το πρωί του περασμένου Σαββάτου συνόδευσε την μικρή μαθήτρια με ταξί στην Καλαμαριά όπου την άφησε. Κατά τις ίδιες πηγές, η γυναίκα, που περιγράφεται στις καταθέσεις μαρτύρων ως κοκκινομάλλα, φέρεται να συνδέεται με το ευρύτερο περιβάλλον της Μαρκέλλας και πιθανότατα κατά το παρελθόν να διέμενε στην ίδια γειτονιά με την οικογένεια της μικρής μαθήτριας.

«Σχετικά πρόσφατα» η χορήγηση των ναρκωτικών ουσιών

Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη πως στο αίμα της 10χρονης Μαρκέλλας εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες. «Από τη στιγμή που έχουν διαρρεύσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό, οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπάρχουν κάποιες ψυχοτρόπες ουσίες στη μικρή. Αυτό που μπορώ να σας πω επίσης είναι ότι είμαστε ακόμα στην αρχή της ανάλυσης και έχουμε ακόμα κάποιες μέρες μπροστά μας για να τη διεκπεραιώσουμε», είπε η κ. η Ελένη Ζαγγελίδου, ιατροδικαστής που συμμετέχει στην επιστημονική ομάδα που εξετάζει τη 10χρονη, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι γενικότερα οι ουσίες αυτές δεν δίνονται ενέσιμα, σπανίως η μία από τiς δύο ναι, αλλά σε γενικότερο πλαίσιο δεν δίνονται ενέσιμα. Εδώ το παιδί δεν είχε τέτοια ευρήματα», σημείωσε μεταξύ άλλων η κ. Ζαγγελίδου. Οι πηγές των διωκτικών και δικαστικών αρχών αναφέρουν πως η χορήγηση των ουσιών στη μικρή μαθήτρια έγινε «σχετικά πρόσφατα». Μάλιστα, θεωρείται πιθανό η λήψη των ναρκωτικών φαρμάκων να ευθύνεται και για την εικόνα σύγχυσης που παρουσίαζε η Μαρκέλλα μετά τον εντοπισμό της και κατά τις πρώτες συνομιλίες με τους παιδοψυχολόγους και αστυνομικούς, όταν έδειχνε να μην έχει πλήρη αίσθηση του χρόνου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ