Κορωνοϊός: Κατέληξαν δύο ακόμα ασθενείς από τον Εχίνο Ξάνθης - Στους 187 οι νεκροί

Κορωνοϊός: Κατέληξαν δύο ακόμα ασθενείς από τον Εχίνο Ξάνθης - Στους 187 οι νεκροί Facebook Twitter
Κορωνοϊός: Κατέληξαν δύο ακόμα ασθενείς από τον Εχίνο Ξάνθης - Στους 187 οι νεκροί (Eurokinissi)
0

Μακραίνει η λίστα με τους νεκρούς από κορωνοϊό στη χώρα μας, καθώς μία ηλικιωμένη και ένας 67χρονος άνδρας κατέληξαν σήμερα. Ο συνολικός αριθμός των νεκρών ανέβηκε στους 187.

Πρόκειται για μία 82χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και έναν 67χρονο, που νοσηλευόταν από τις 12 Ιουνίου στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Και οι δύο φέρονται να έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν από τον Εχίνο Ξάνθης.

Την Τρίτη ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ συνολικά 15 κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα. Από τα 15 νέα κρούσματα, σύμφωνα με πληροφορίες τα 11 προέρχονται από τον Εχίνο Ξάνθης, περιοχή στην οποία έχουν ήδη ληφθεί έκτακτα μέτρα.

Σημειώνεται ότι σε καραντίνα τίθεται ο οικισμός Αγίασμα του δήμου Ιάσμου Ροδόπης, έπειτα από κρούσματα κορωνοϊού τις τελευταίες ημέρες.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3148, εκ των οποίων το 55.1% άνδρες αφορά άνδρες. Τα 698 (22.2%) κρούσματα θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1786 (56.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Επιπρόσθετα, 12 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 71 ετών. 4 (33.3%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 75.0% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 117 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM