Απεργία την Πρωτομαγιά

Έβρος: Ενισχύονται οι δυνάμεις με 400 αστυνομικούς - Οι φόβοι της ΕΛ.ΑΣ

Έβρος: Ενισχύονται οι δυνάμεις με 400 αστυνομικούς - Οι φόβοι της ΕΛ.ΑΣ Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ανησυχία επικρατεί στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τυχόν νέες προκλητικές τακτικές στα σύνορα του Έβρου από την Τουρκία.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη φέρεται να αποφάσισε την ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων στην ελληνοτουρκική μεθόριο. Περίπου 400 αστυνομικοί θα μετακινηθούν άμεσα στα σύνορα του Έβρου. Αρχικά αναμένεται να μετακινηθούν 125 αστυνομικοί από διάφορες περιοχές σε περιπολίες στην οριογραμμή, ενώ σε δεύτερη φάση 280 άντρες των ΜΑΤ θα βρεθούν στον Έβρο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η διαταγή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται σε ενδεχόμενη μαζική είσοδο παράνομων μεταναστών και δικαιολογεί την ενίσχυση των δυνάμεων «στο πλαίσιο της αποτελεσματικής αντιμετώπισης των μεταναστευτικών ροών στα ελληνοτουρκικά σύνορα και αποτροπής νέας ενδεχόμενης μαζικής εισόδου παράτυπων μεταναστών στη χώρα μας. Ενισχύουμε για εκτέλεση περιπολιών κατά απόσπαση ή προσωρινή μετακίνηση για όσους αστυνομικούς...».

Εκτιμάται ότι οι ελληνικές Αρχές ενδεχομένως να θέλουν να προλάβουν μια «επανάληψη» των όσων έγιναν στον Έβρο στις αρχές του περασμένου Μαρτίου. 

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ