Αρναούτογλου: Θα χιονίσει την Τρίτη και την Τετάρτη - Η πρόγνωση του καιρού

Αρναούτογλου: Θα χιονίσει την Τρίτη και την Τετάρτη - Η πρόγνωση του καιρού Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Μετά τον ασυνήθιστο- για την εποχή- καύσωνα των προηγούμενων ημερών, την ερχόμενη εβδομάδα είναι πιθανό να χιονίσει στα ορεινά, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού του Σάκη Αρναούτογλου.

Ο μετεωρολόγος έκανε αναφορά στις χαμηλές πρωινές θερμοκρασίες που καταγράφηκαν το πρωί του Σαββάτου σε αρκετά ορεινά τμήματα της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας, πλησιάζοντας ακόμη και το μηδέν σε κάποιες περιπτώσεις.

«Οι προγνώσεις για την ερχόμενη Τρίτη και την Τετάρτη επιμένουν ακόμα και για ένα δυνατό πασπάλισμα χιονιού στις κορυφές βουνών της βόρειας Ελλάδας», έγραψε ακόμη στην ανάρτησή του στο Facebook ο Σάκης Αρναούτογλου.

Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι πολύ άστατος, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, στις περισσότερες περιοχές.

 

Πτώση της θερμοκρασίας

Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ, την Τρίτη και την Τετάρτη αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη (26/5) αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που πιθανόν κατά τόπους να είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν αρχικά στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν παροδικές βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια.

Την Τετάρτη (27/5), αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στην κεντρική και βόρεια χώρα. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και στα δυτικά θα σταματήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε όλη τη χώρα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM