Κορωνοϊός: Αυτό είναι το ερωτηματολόγιο που θα συμπληρώνουν οι επιβάτες πλοίων

Κορωνοϊός: Αυτό είναι το ερωτηματολόγιο που θα συμπληρώνουν οι επιβάτες πλοίων Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ειδικό ερωτηματολόγιο θα πρέπει να συμπληρώνουν στο εξής οι επιβάτες των πλοίων που πραγματοποιούν ταξίδι πριν την επιβίβασή τους.

Τα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού στον τομέα της ακτοπλοΐας προβλέπουν τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου πριν από την επιβίβαση στο πλοίο για τα ταξίδια διάρκειας άνω των 30 λεπτών.

Τα ερωτηματολόγια θα συμπληρώνονται από τους επιβάτες και θα παραδίδονται στα μέλη του πληρώματος. Οι επιβάτες μπορούν να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο εκ των προτέρων εκτυπώνοντάς το από την επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Κορωνοϊός: Αυτό είναι το ερωτηματολόγιο που θα συμπληρώνουν οι επιβάτες πλοίων Facebook Twitter

Το ερωτηματολόγιο για τις διεθνείς γραμμές


Ανάλογο ερωτηματολόγιο συμπληρώνουν και οι επιβάτες σε πλοία που εκτελούν δρομολόγια σε διεθνείς γραμμές, όπως είναι η σύνδεση Ελλάδας – Ιταλίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τυπώσουν το ερωτηματολόγιο από τον εξής σύνδεσμο.

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής παρέχει αναλυτικά οδηγίες πρόληψης και αντιμετώπισης κρουσμάτων COVID-19 στα επιβατηγά και επιβατηγά – οχηματαγωγά πλοία που εκτελούν θαλάσσιες ενδομεταφορές καθώς και των υπό ελληνική σημαία διεθνών πλοίων (πλην των ιδιωτικών πλοίων αναψυχής και των επαγγελματικών τουριστικών πλοίων), μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας COVID-19.

Το υπουργείο παρακαλεί τους επιβάτες της ακτοπλοΐας να βρίσκονται στο πλοίο τουλάχιστον μια ώρα νωρίτερα από την ώρα της αναχώρησης του ώστε να αποφύγουν τυχόν ταλαιπωρία.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM