Συνελήφθη 76χρονος παππούς για ασέλγεια κατ΄επανάληψη στις τέσσερις ανήλικες εγγονές του

Συνελήφθη 76χρονος παππούς για ασέλγεια κατ΄επανάληψη στις τέσσερις ανήλικες εγγονές του Facebook Twitter
Συνελήφθη 76χρονος παππούς για ασέλγεια κατ΄επανάληψη στις τέσσερις ανήλικες εγγονές του (Eurokinissi/Αρχείο)
0

Συνελήφθη στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης ένας 76χρονος που φέρεται να ασελγούσε στις τέσσερις εγγονές τους.

Την καταγγελία για περιστατικό με ασελγείς πράξεις σε ανήλικη στην περιοχή της Νεάπολης, στη Θεσσαλονίκη από ηλικιωμένο έλαβε το Χαμόγελο του Παιδιού.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το Χαμόγελο του Παιδιού, άτομο που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του κάλεσε στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 και ανέφερε ότι εθεάθη στην περιοχή της Νεάπολης Θεσσαλονίκης, κοντά στο δημαρχείο ηλικιωμένος κύριος ο οποίος χάιδευε με ανάρμοστο/απρεπές τρόπο την ανήλικη περίπου 10 ετών.

Αμέσως κινητοποιήθηκε η αστυνομία και το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, συνελήφθη ένας 76χρονος αλλοδαπός από την Αλβανία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 76χρονος είναι παππούς τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών ενώ προέκυψε ότι κατά τον τελευταίο χρόνο προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους. 

Η ανακοίνωση της αστυνομία αναφέρει σχετικά πως «Η εμπεριστατωμένη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην εξιχνίαση υπόθεσης ασελγών πράξεων σε βάρος τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών.

Για την υπόθεση συνελήφθη βραδινές ώρες της 15-05-2020 76χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για γενετήσιες πράξεις σε ανήλικους, όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και κατάχρηση ανηλίκων, όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ' εξακολούθηση.

Ειδικότερα διαπιστώθηκε ότι ο 76χρονος είναι παππούς τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών ηλικίας 16, 12 και 9 (δίδυμα) ετών και τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο προέβαινε στην κατ' επανάληψη τέλεση ασελγών πράξεων σε βάρος των ανήλικων εγγονών του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.»

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM