Τραγωδία στην Καστοριά: Νεκρός 17χρονος από ηλεκτροπληξία

Τραγωδία στην Καστοριά: Νεκρός 17χρονος από ηλεκτροπληξία Facebook Twitter
Eurokinissi - Φωτογραφία Αρχείου
0

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου στην Καστοριά, καθώς ένας 17χρονος έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία.

Όπως μετέδωσε το voria.gr, ο άτυχος 17χρονος διέμενε στον καταυλισμό στην Κολοκυνθού και υπέστη ηλεκτροπληξία κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.


Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρερπορτάζ, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έσπευσε άμεσα στο σημείο ωστόσο ήταν ήδη αργά. Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οπού διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ 2025

Ελλάδα / Παράλληλο Μηχανογραφικό 2025: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης

Οι ΣΑΕΚ αποτελούν δημόσιες σχολές μεταλυκειακής εκπαίδευσης που εντάσσονται στο Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων στο Επίπεδο 5 - Ποιοι έχουν δικαίωμα υποβολής
LIFO NEWSROOM