ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Κατασχέθηκαν 10.945 λίτρα αδήλωτου αντισηπτικού -216.000 ευρώ τα πρόστιμα έως τώρα

Κατασχέθηκαν 10.945 λίτρα αδήλωτου αντισηπτικού -216.000 ευρώ τα πρόστιμα έως τώρα Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
2

Πρόστιμα συνολικού ύψους 216.000 ευρώ έχουν επιβληθεί έως τώρα, στους 2.200 ελέγχους της γ.γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή και του υπουργείο Ανάπτυξης, από τις 16 Μαρτίου έως τις 13 Απριλίου.

Τη Δευτέρα, σε συνεργασία με την αστυνομία, εντοπίστηκε και δεσμεύθηκε ποσότητα 10.495 λίτρων αντισηπτικών προϊόντων, σε αποθήκη στη δυτική Αττική. Η εταιρεία δεν είχε δηλώσει έγκαιρα και έγκυρα τα αποθέματα, όπως ορίζει η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού και θα της επιβληθεί πρόστιμο.

Η ποσότητα που κατασχέθηκε παραδόθηκε σε υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας, προκειμένου να αξιοποιηθεί από το δημόσιο σύστημα υγείας.

Επιπλέον, έπειτα από καταγγελίες, για μονομερή αλλαγή της τιμολογιακής πολιτικής των εταιρειών ταχυμεταφορών, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε πέντε εταιρείες του κλάδου και επεβλήθησαν πρόστιμα σε κάποιες από αυτές, ύψους 32.000 ευρώ για παραβάσεις των ΔΙΕΠΠΥ. Από την έρευνα δεν διαπιστώθηκαν ενδείξεις για αισχροκέρδεια και εναρμονισμένες πρακτικές.

Ελλάδα
2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM